-
- 02.04.2022, 10:00
«То найменше, що можемо зробити для тих, хто зберігає нам життя»Карпатські громади згуртувалися для допомоги захисникам -
- 01.04.2022, 16:12
Дідусь відновлює старовинний інвентарДовгожитель активно допомагає Історико-краєзнавчому музею «Сколівщина» відроджувати забуті ремесла -
- 31.03.2022, 16:00
Пече хліб нашим захисникамВалентина Тітова 25 років працювала медичною сестрою у Калинівській центральній районній лікарні. А потім вирішила змінити своє життя -
- 31.03.2022, 11:00
Війна створила неочікуваний йододефіцитПро загрозу, яка його спровокувала, а також для чого потрібен йод і коли його вживати -
- 26.03.2022, 10:00
«Хай солдати знають, що ми їх любимо»У кулінарних групах Фейсбуку готують смаколики для захисників -
- 16.02.2022, 19:00
Картопляний торт з м‘ясомГотує зірка: DZIDZIO -
- 09.02.2022, 17:03
Трюфелі… з квасоліФуд-блогерка з Дрогобича Леся Кравецька пропонує рецепт для тих, хто полюбляє цікаві смаки -
- 06.02.2022, 14:00
Капрезе з базиліковим пестоЯк приготувати капрезе з базиліковим песто. Рецепт від учасниці кулінарного шоу «Пекельна кухня» Яни Беденко -
- 03.02.2022, 15:00
Рисовий пудингГотує зірка: учасниця кулінарного шоу на Новому каналі «Пекельна кухня» Яна Беденко -
- 30.01.2022, 13:00
На килимах оживають квіти та птахиКилими заслуженого майстра народної творчості України Олександра Бабенка випромінюють тепло, радість, оптимізм -
- 30.01.2022, 10:00
У Троїці народжуються крафтові сириМирослава Волощук зі села Троїці Коломийського району п’ять років тому заснувала власну сироварню, а згодом і козячу ферму -
- 22.01.2022, 13:00
Свічки у формі ангеликів, дзвіночків, тигриків виготовляють іванофранківці Олег та Леся ЯремиПонад 250 різних форматів та видів декоративних світлодіодних свічок представили цьогоріч на Різдвяному ярмарку у Львові Олег і Леся Яреми з Івано-Франківська -
- 21.01.2022, 15:00
«Туреччина вже впроваджує п’яту бустерну дозу вакцини для захисту своїх мешканців»Бустерна доза рекомендована для всіх людей, які отримали дві дози вакцини з адекватною імунною відповіддю -
- 19.01.2022, 17:00
«Шуба» по-сучасномуГотує зірка: переможець 11-го сезону «МастерШеф» Богдан Шинкарьов -
- 17.01.2022, 12:24
Чудові рукотвори молодої художниціАвторські різдвяні шопки, вправно розмальовані горнятка, дивовижні ялинкові прикраси та інші речі декору... -
- 14.01.2022, 17:00
Пампухи, пляцки та інша домашня випічка: яким був «Газдиня-фест» у ДрогобичіЖурі на чолі з акторкою Риммою Зюбіною визначало кращу господиню, а Піккардійська терція – колядувала… -
- 13.01.2022, 13:00
Картопляні зрази з капустоюРецепт від "Доброї кухні" -
- 11.01.2022, 16:00
Салат «Цезар» - варіант під смак родиниЗнана калуська господиня Люба Біріна поділилася рецептом салату «Цезар», який вона готує на святковий стіл -
- 04.01.2022, 17:41
Різдвяна кутя: традиційний рецепт зі смаком святаАроматна, насичена горіхами, родзинками, медом і маком — саме такою має бути справжня різдвяна кутя. Цей класичний рецепт допоможе приготувати головну обрядову страву, яка об'єднує родину за святковим столом. Дотримуйтесь простих кроків, і ваша кутя буде не лише смачною, а й сповненою тепла та традицій! -
- 04.01.2022, 17:39
Киселиця: як готуватиСтрави Святої вечері -
- 26.12.2021, 13:00
Апельсинові пряники: рецептГотує зірка. Рецепт від Food-блогерки Вікторії Попін -
- 25.12.2021, 13:00
Короп: рецепт для святкового столуСекретами приготування коропа для святкового столу поділилась food-блогерка Вікторія Попін -
- 17.12.2021, 16:00
Рекордна редька дайконНебувалий урожай японської редьки дайкону зібрав цьогоріч селекціонер, професор Білоцерківського національного аграрного університету Зеновій Сич -
- 09.12.2021, 17:35
Грецький салатРецепт від актора Артура Логая -
- 08.12.2021, 17:33
Паста карбонара з беконом і грибамиРецепт від актора Артура Логая -
- 29.11.2021, 16:14
Волинські груші – великі та соковитіУ жителя села Холонова, що неподалік міста Горохова Волинської області, Леоніда Кравчука цього сезону добре вродили груші -
- 28.11.2021, 14:00
ПанкейкиСмачний сніданок -
- 27.11.2021, 14:00
Карпачо з телятини: витончена страва для гурманівНіжне карпачо з телятини — це ідеальне поєднання соковитого м’яса, ароматних спецій та витонченого соусу. Цей рецепт подарує вам справжнє гастрономічне задоволення, а його приготування не потребує складних технік. Спробуйте створити ресторанну страву у себе вдома! -
- 14.11.2021, 13:00
Цибулевий пирігГотує зірка Юлія Панкова -
- 14.11.2021, 11:00
Різото з білими грибамиЗірка Юлія Панкова поділилась секретами приготування різото з білими грибами