Передплата 2024 «Добра кухня»

Панкейки

Смачний сніданок

250 мл молока, 3 ст. лож­ки олії або 40 г розтопленого вершкового масла, 1 яйце, 4 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка розпушувача, ¼ ч. ложки солі, 170 г борошна, топінг — за бажання.

Збити міксером або вінчи­ком молоко, яйця, масло і цу­кор. Змішати борошно з сіллю і розпушувачем, просіяти в мо­лочно-яєчну суміш. Добре пе­ремішати.

Розігріти пательню, нічим не змащувати. Для одного пан­кейка вилити на пательню 2 ст. ложки тіста. Коли почнуть з’являтися бульбашки, мли­нець перевернути. З друго­го боку він смажиться момен­тально, тому важливо стежити, щоб не підгорів. Подавати з топінгом або медом.

Більше рецептів тут

Схожі новини