-
- 29.10.2021, 12:00
Крем-суп із коренеплодівРецепт від Максима Прихідько – учасника всесвітнього конкурсу шеф-кухарів -
- 28.10.2021, 12:00
Паштет із квасолі з вафлямиРецепт від Максима Прихідько – учасника всесвітнього конкурсу шеф-кухарів -
- 22.08.2021, 10:00
Ірма Вітовська: «Ми не йдемо в Європу, а повертаємося в неї»У серпні Ganza Film розпочала зйомки повнометражної драматичної кулінарної комедії «Смак Свободи/ Freedom Tastes» у Львові -
- 04.08.2021, 19:00
Свято просто неба під драйвову музикуУ Славському фестивалили понад 10 тисяч осіб -
- 21.05.2021, 14:00
Поліський мацик – український хамонУ Рівному провели міжнародний гастрономічний фестиваль -
- 25.04.2021, 12:00
«Випікаю великодній хліб, щоб дім наповнився особливими ароматами»Святкові поради господиням дає кулінарна блогерка зі стажем понад 30 років Леся Кравецька -
- 13.03.2021, 13:00
Ольга Габро: «Хай думають, що хочуть, але борщ – український»New York Times опублікувала рецепт українського борщу -
- 27.02.2021, 12:00
Кизиловий конфітюр і ожинове морозиво: улюблені ласощі великої поетесиЛеся була хорошою господинею, вміла чудово куховарити -
- 14.10.2020, 15:00
Армійський кухар із «мішленівською» зіркоюНа перше – капусняк, на друге – розсипчаста гречана каша з порційним м’ясом. Салат олів’є, десерт з фруктів та компот. На весь процес – 120 хвилин! -
- 17.07.2020, 12:49
Яворівський пиріг: у піст – із засмажкою на олії, в інші дні – із соковитими шкваркамиАвтентичний рецепт хочуть занести до списку ЮНЕСКО -
- 08.02.2020, 15:42
Кулінарна мандрівка ЗнесіннямАндрути з Рогатки, «Знесінчанські рогалики», «Спартак» на 28 коржів… -
- 31.05.2019, 10:05
«Корисним може бути молоко тільки від щасливих кіз»Вважають сировари Леся і Едвард Влодарчики з Брюховичів, що неподалік Львова -
- 10.05.2019, 14:54
Будемо їсти чорну ікру ложками!33 фермери на Пустомитівщині об’єдналися в агротуристичний кластер «ГорбоГори» -
- 04.05.2019, 15:48
«Весільні гроші ми витратили на автентичні вишиванки»Сорочки з колекції Олександра та Роксолани Гривулів сучасні вишивальниці відтворювати не беруться -
- 25.04.2019, 16:13
«Традиція готувати своє м’ясиво на свята майже зникла», — Юрій ВинничукСпеціально для «ВЗ» український письменник, дослідник галицької кухні поділився досвідом приготування до Великодніх свят -
- 28.03.2019, 15:32
«Верхи у майбутнє»У Львові стартував унікальний проект для учасників АТО -
- 28.03.2019, 12:38
Мають чорне м’ясо і несуть зелені яйцяНа Городоччині розводять екзотичних курей породи Ухейілюй -
- 23.03.2019, 15:51
На лавандовому полі буде майданчик для весільАтовець Микола Стецьків засадив полуничну плантацію і мріє створити прованс-поле -
- 22.02.2019, 12:05
«Гуцульські ліжники бусами везуть до Італії. Брали навіть на Аляску»Майстриня з Верховинщини розповідає, як створити коц із овечої вовни, аналогів якому немає у світі -
- 06.01.2019, 14:40
Був програмістом, а став свічковим майстромІванофранківець Олег Ярема переобладнав гараж під міні-заводик і виливає пахучі декоровані свічки -
- 27.12.2018, 12:48
«Є люди, які вночі йдуть до холодильника. Так само є свині, які вночі хочуть їсти»Напередодні Року Свині журналіст «ВЗ» побувала на свинофермі «Великі амбіції Миколи», що на Пустомитівщині -
- 17.11.2018, 15:06
Полювання на… трюфеліНа початку ХХ століття тільки Поділля щороку продавало до Франції 80 тонн цих делікатесних грибів. -
- 13.11.2018, 11:24
Реєстрація на пробне ЗНО — з 8 січняПроцедури ЗНО у 2019 році змінюватись не будуть — запевняють освітяни. -
- 09.11.2018, 13:23
Який він, Львів з висоти пташиного польоту?За місяць за продаж екскурсійних квитків місто заробляє 800 — 900 тисяч гривень -
- 25.10.2018, 18:16
Усі 300 тисяч абонентів — на Зелену, 64!Антимонопольний комітет «підклав свиню» «Львівводоканалу» і львів’янам — треба особисто йти і укладати договір на водопостачання -
- 24.10.2018, 18:26
«Київські колеги казали, що дуже люблять пацієнтів зі Львова, бо ті, ще не встигши порога переступити, вже шукають, як віддячити»Аби викоренити побори у лікарнях, треба запровадити платні послуги, вважає директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак. -
- 22.10.2018, 17:52
Борщовий набір знову подорожчавМоркву завозимо з Білорусі, а цибулю — з Казахстану -
- 04.10.2018, 12:35
«Жнива» на равликових поляхЯк журналіст «ВЗ» збирала на фермі поблизу Львова «заморський» делікатес