Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Паста карбонара з беконом і грибами

Рецепт від актора Артура Логая

1 ст. ложка олії, 3 вели­кі білі цибулини, 600 г сві­жих грибів, 1 ст. ложка олії, 800 г бекону, 8 яєць, 1 чаш­ка жирних вершків, 1 чашка сиру пармезан, 800 г спаге­ті, трохи петрушки, мелений червоний перець.

Соус. Підсмажити наріза­ну кільцями цибулю на олії так, щоб вона стала золотис­того відтінку, викласти на та­рілку або паперовий рушник. На тій же пательні підсмажити нарізані гриби. Додати бекон і цибулю. Підсмажувати на се­редньому вогні, поки бекон не стане коричневого відтінку.

В окремій тарілці збити яйця, вершки і натертий сир. Суміш вилити в пательню і го­тувати, поки соус не загусне.

Тим часом зварити спагеті і злити воду. У готові спагеті до­дати соус, петрушку і червоний перець.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»

Схожі новини