Паста карбонара з беконом і грибами
Рецепт від актора Артура Логая
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/448083/pasta-karbonara.jpg)
1 ст. ложка олії, 3 великі білі цибулини, 600 г свіжих грибів, 1 ст. ложка олії, 800 г бекону, 8 яєць, 1 чашка жирних вершків, 1 чашка сиру пармезан, 800 г спагеті, трохи петрушки, мелений червоний перець.
Соус. Підсмажити нарізану кільцями цибулю на олії так, щоб вона стала золотистого відтінку, викласти на тарілку або паперовий рушник. На тій же пательні підсмажити нарізані гриби. Додати бекон і цибулю. Підсмажувати на середньому вогні, поки бекон не стане коричневого відтінку.
В окремій тарілці збити яйця, вершки і натертий сир. Суміш вилити в пательню і готувати, поки соус не загусне.
Тим часом зварити спагеті і злити воду. У готові спагеті додати соус, петрушку і червоний перець.