Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Капрезе з базиліковим песто

Готує зірка: учасниця кулінарного шоу на Новому каналі «Пекельна кухня» Яна Беденко

Для капрезе: 125 г моца­рели, 125 г червоних тома­тів.

Для песто: 25 г листочків базиліку, 50 г оливкової олії, 25 г кедрових горішків, 20 г пармезану, 5 г цукру, 1 ст. ложка лимонного соку, дріб­ка солі, пів зубчика часнику.

Приготувати соус. Переби­ти всі інґредієнти в блендері до однорідності.

У помідорах зробити надріз хрестиком по центру, занурити їх в окріп на хвилину, а потім – під холодну воду теж на хвили­ну. Зняти шкірку.

Для капрезе нарізати тома­ти і моцарелу кружальцями за­втовшки пів сантиметра.

По черзі викласти на таріл­ку томати та моцарелу, зверху викласти песто та прикрасити все листочком базиліку.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»

Схожі новини