-
- 27.03.2020, 17:11
Березовий сік – потужний засіб детоксикаціїНапій покращує стан імунної системи і очищає організм від шлаків -
- 15.11.2012, 23:47
Українцям – кльоцки, полякам – вареникиУ Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості відбулися Дні польської кухні. Львівські студенти ділилися секретами приготування українських вареників і борщу на базі об’єднаних господарчих шкіл у Польщі, в місті Жешуві. -
- 27.09.2012, 16:31
Рудий король осеніНині на кухні балом править сезон. І в жовтні гарбуз – справжній король. Він здатний перенести будь-яку кулінарну обробку – від запікання до маринування, чудово поєднується з усіма можливими інгредієнтами – від смаженої з перцем яловичини до солодких сухофруктів.