Передплата 2024 «Добра кухня»

Паштет із квасолі з вафлями

Рецепт від Максима Прихідько – учасника всесвітнього конкурсу шеф-кухарів

300 г варе­ної квасолі, 45 г синьої цибулі, 75 г соняшни­кової олії, коп­чена паприка, сіль, перець — до смаку.

Для вафель: 50 г вершкового мас­ла, 1 яйце, 100 г борошна, 110 мл води, 1 г солі.

Червону квасолю зварити у підсоле­ній воді до готовності. Відцідити (але навар не виливати), додати копчену паприку, со­няшникову олію, перець та збити до одно­рідності у блендері. За потреби додати на­вар із квасолі, потім додати дрібно нарізану синю цибулю і перемішати. Готовий паштет викласти на тарілку. Для вафель змішати усі компоненти на однорідну масу та за допомо­гою вафельниці для солеників спекти вафлі. Готові вафлі викласти зверху на паштет.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»

Схожі новини