Паштет із квасолі з вафлями
Рецепт від Максима Прихідько – учасника всесвітнього конкурсу шеф-кухарів
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/445342/pashtet-z-kvasoli.jpg)
300 г вареної квасолі, 45 г синьої цибулі, 75 г соняшникової олії, копчена паприка, сіль, перець — до смаку.
Для вафель: 50 г вершкового масла, 1 яйце, 100 г борошна, 110 мл води, 1 г солі.
Червону квасолю зварити у підсоленій воді до готовності. Відцідити (але навар не виливати), додати копчену паприку, соняшникову олію, перець та збити до однорідності у блендері. За потреби додати навар із квасолі, потім додати дрібно нарізану синю цибулю і перемішати. Готовий паштет викласти на тарілку. Для вафель змішати усі компоненти на однорідну масу та за допомогою вафельниці для солеників спекти вафлі. Готові вафлі викласти зверху на паштет.
Більше рецептів у рубриці «Кухня»