Передплата 2024 «Добра кухня»

Крем-суп із коренеплодів

Рецепт від Максима Прихідько – учасника всесвітнього конкурсу шеф-кухарів

150 г ко­реня селери, 150 г пас­тернаку, 100 г гар­буза, 150 г ріпи, 500 мл молока (або до потрібної густини), сіль, перець — до смаку.

Коренеплоди почистити та нарізати не­великими кубиками. Змішати, посоли­ти, поперчити, полити олією і запекти при 180 °C до готовності.

Готові овочі змішати з молоком та збити до однорідної консистенції.

Для того, щоб суп був рідшим, можна додати ще молока або курячого бульйону.

Готовий суп заправити до смаку. Суп можна подавати з грінками, чипсами.

Більше рецептів у рубриці «Кухня»

Схожі новини