Кухня
-
- 15.07.2024, 10:37
Малинове варення з апельсиномЗ чим тільки не варять малинове варення — зі смородиною та яблуками, з полуницями та динею, з волоськими горіхами та чорницями, а одним із найвдаліших поєднань є малинове варення з апельсином -
- 15.07.2024, 10:35
Ідеальні мариновані огірки на зиму: простий рецептХрусткі, ароматні та ніжно-кислуваті мариновані огірки — це незамінний смаколик для зимових застіль. Завдяки правильно підібраним спеціям, листю хрону, вишні та смородини, ці огірки здивують вас своїм насиченим смаком і тривалим збереженням свіжості. Приготування займає мінімум зусиль, а результат радуватиме всю зиму. Дізнайтеся, як легко приготувати ідеальні домашні мариновані огірки за класичним рецептом! -
- 15.07.2024, 10:34
Квашені огірки в діжці: традиційний рецепт із медом і хрономАроматні, хрумкі та в міру гострі — саме такими виходять огірки, заквашені в діжці за старовинним рецептом. Всього кілька простих інгредієнтів — хрін, часник, кріп, мед та листя смородини — і трохи терпіння, щоб через півтора місяця насолоджуватися справжнім смаком літа. Рецепт підходить і для великої діжки, і для трилітрових банок -
- 15.07.2024, 10:32
Малосольні огірки з хроном та листям: класичний рецепт на зимуЦей рецепт малосольних огірків з хроном і ароматними листям — простий спосіб приготувати смачну закуску, яка стане чудовим доповненням до будь-якої страви. Зберігайте літні смаки цілий рік -
- 14.07.2024, 10:00
Цілюще варення із зелених горіхівДопоможе роботі судин, серця, мозку, печінки та імунної системи -
- 13.07.2024, 10:00
Смородина — справжній суперфудОздоровлює печінку, покращує виділення жовчі, зміцнює судини -
- 07.07.2024, 11:00
Що їсти, щоб гарно засмагнути?Моркву, болгарський перець, помідори… -
- 06.07.2024, 11:00
Малосольні огірки — натуральні пробіотикиПокращують травлення, виводять токсини, рятують від вірусних інфекцій -
- 30.06.2024, 10:00
Зелеківська зливанка — у страву додають ексклюзивний інґредієнтЗелеківська зливанка відома серед мешканців с. Зелеківки, що на Луганщині, як зливана каша, гартаначка, сьорба. Її історія почалася понад 200 років тому і пов’язана з культом родючості. Страву готують з картоплі та пшона, зерна якого і символізують родючість. До каші також додають трави та насіння шавлії, що пов’язували з обрядом збирання цілющих трав на Зелені свята -
- 29.06.2024, 10:00
Вишня — ягода здоров‘я і красиЗнижує рівень цукру у крові, покращує пам’ять, допомагає схуднути -
- 23.06.2024, 11:00
Полуниця — загальна улюбленицяКілька баночок духмяного варення потішать узимку -
- 22.06.2024, 11:00
Пікантні стрілки з ароматом часникуЗміцнюють імунітет, знижують тиск та нормалізують рівень холестерину -
- 16.06.2024, 10:00
Сахновщинський коровай — обрядовий хліб зі СлобожанщиниСахновщинський коровай увійшов до переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України. Випікають коровай з нагоди весіль, він є атрибутом свята першого та останнього снопа. Це обов’язковий атрибут усіх релігійних свят, новосіль, хрестин, а також місцевих свят -
- 09.06.2024, 11:00
Безалкогольний «Мохіто» — найсвіжіший літній напійПоєднання лайма, м’яти та солодкої газованої води у літню спеку добре бадьорить. А завдяки великій кількості льоду солодкість коктейлю майже не відчувається -
- 08.06.2024, 11:00
Квіти кабачків: модно і незвичноЇх смажать, фарширують і їдять сирими