Кухня
-
- 30.01.2024, 13:12
Ніжний паштет із яловичої печінки з вином та вершковим масломОксамитова текстура, багатий смак із легкими винними нотками та аромат обсмаженої цибулі — цей печінковий паштет стане справжнім делікатесом на вашому столі. Ідеальний для сніданку або святкового застілля -
- 29.01.2024, 12:43
«Цезар» у банціРепецт салату -
- 29.01.2024, 12:39
Для ситного перекусу: легкість, смак і користь в одній тарілціСалат із моркви, апельсина та фініків — ніжне поєднання солодких і цитрусових нот, заправлене медово-лимонним соусом. А теплий салат із кабачків, адигейського сиру та пармезану — це ідеальна закуска з пікантним ароматом часнику -
- 29.01.2024, 12:35
Салат з грушеюРецепт салату -
- 29.01.2024, 12:33
Веселка з овочівРецепт салату -
- 27.01.2024, 10:00
Їжа як антидепресантВажливі колір та аромат продуктів -
- 23.01.2024, 12:22
Капуста, запечена у печіСтраву внесено до унікальної гастрономічної спадщини Волині -
- 21.01.2024, 11:00
Напої з куркумоюДля зміцнення імунітету і здорових суглобів -
- 20.01.2024, 11:00
Післясвятковий детоксОвочі - для травлення, фрукти — для зниження ваги -
- 13.01.2024, 10:00
Чорносливові «піґулки» допоможуть шлунку, серцю і нервамІсторія чорносливу почалася приблизно в VI столітті до нашої ери, коли єгиптяни виявили властивість деяких фруктів не псуватися, а просто висихати на сонці. Слива якраз опинилася серед таких продуктів. -
- 09.01.2024, 14:00
Фестиваль «ґаздиня Фест» у ДрогобичіЛунали колядки, столи вгиналися від розмаїття наїдків -
- 06.01.2024, 11:00
А той третій празник — Святе ВодохрещеУ надвечір'я Богоявлення готують Другий Святвечір -
- 03.01.2024, 16:34
Фарширована щука, запечена в рукавіРецепт -
- 03.01.2024, 16:33
Котлети з філе щукиРецепт -
- 02.01.2024, 13:00
Пісні голубці - у нематеріальній спадщині УкраїниНа Донеччину рецепт привезли переселенці з Лемківщини