Передплата 2024 «Добрий господар»

Фарширована щука, запечена в рукаві

Рецепт

Фарширована щука, запечена в рукаві
Фарширована щука, запечена в рукаві

Інґредієнти: щука (невелика) — 1 шт., цибуля ріпчас­та — 1 шт., перець болгарський (неве­ликий) — 2 шт., по­мідори — 6 шт., ли­мон — ½ шт., олія, спеції (для риби), сіль, перець чорний мелений.

Болгарський перець порізати соломкою, цибулю — півкіль­цями, помідори — кільцями. Обсмажувати овочі на олії 3 хви­лини. Додати до овочів спеції для риби. Щуку натерти сіллю і перцем всередині і зовні. У середину покласти овочі. Закрі­пити животик у рибки, щоб не випала начинка. Потім покласти рибу в форму, посипати зверху рясно спеціями для риби і по­класти кружальця лимона. Форму з рибою помістити в рукав для запікання. Запікати в духовці за температури 200 градусів 40 хвилин.

Схожі новини