Фарширована щука, запечена в рукаві
Рецепт
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/504348/shchuka-farshyrovana.jpg)
Інґредієнти: щука (невелика) — 1 шт., цибуля ріпчаста — 1 шт., перець болгарський (невеликий) — 2 шт., помідори — 6 шт., лимон — ½ шт., олія, спеції (для риби), сіль, перець чорний мелений.
Болгарський перець порізати соломкою, цибулю — півкільцями, помідори — кільцями. Обсмажувати овочі на олії 3 хвилини. Додати до овочів спеції для риби. Щуку натерти сіллю і перцем всередині і зовні. У середину покласти овочі. Закріпити животик у рибки, щоб не випала начинка. Потім покласти рибу в форму, посипати зверху рясно спеціями для риби і покласти кружальця лимона. Форму з рибою помістити в рукав для запікання. Запікати в духовці за температури 200 градусів 40 хвилин.