Веселка з овочів
Рецепт салату
/wz.lviv.ua/images/articles/_cover/505929/salat-veselka.jpg)
- 250 г консервованої кукурудзи
- ½ помідора
- ½ огірка
- ½ солодкого перцю
- ½ червоної цибулини
- зелень — до смаку
ДЛЯ СОУСУ:
- 60 мл оливкової олії
- 1 ст. ложка винного оцту
- 1 ч. ложка діжонської гірчиці
- 2 зубчики часнику
- ½ ст. ложки орегано
- ¼ ч. ложки солі
Збити в блендері усі інґредієнти для соусу і вилити у банку. Потім викласти шарами: кукурудза, помідор, нарізаний кубиками, огірок — кубиками, також можна додати солодкий перець, цибулину, нарізану кільцями, жменю петрушки або іншої зелені.