Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Перше в Україні Дерево Миру «посадили» на Львівщині

У Трускавці стартував новий всеукраїнський проєкт – «Дерево Миру»

Перше в Україні Дерево Миру «посадили» на Львівщині
Перше в Україні Дерево Миру «посадили» на Львівщині

Йдеться, звісно ж, не про дерево у повному розуміння цього слова, а про, як інформує пресслужба міста-курорту, такий собі засіб комунікації у формі дерева — із символічною кроною та стовбуром. Його «посадка» відбулась сьогодні. Нове комунікаційне джерело «запрацювало» у самому центрі курорту, у безпосередній близькості від приміщення Трускавецької мерії.

Як наголосив під час урочистого відкриття проєкту міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, «технологічні можливості „дерева“ дозволять людям з різних міст та країн спілкуватись, висловлювати власну думку, черпати достовірну інформацію, не відчуваючи кордонів. Місія „Дерева Миру“ унікальна. Полягає вона в тому, щоб допомагати людям підтримувати цінності демократії та свободи, щоб правда про українські реалії безперешкодно наповнювала всесвітній інформаційний простір».

Трускавець став першим містом у новому проєкті. Нехай тепер під’єднуються Львів та Київ, Нью-Йорк, Лондон, Варшава та Париж … І дай нам, Боже, аби всі Дерева, які виростатимуть як на території України, так і за межами нашої держави, насправді допомагали втримувати, берегти та шанувати мир на землі.

Читайте також: Шафа з Бородянки

Фото Трускавецької міськради

Схожі новини