Передплата 2024 «Добра кухня»

Магнітні бурі на 1 — 7 липня 2024 року

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді рівень геомагнітної насиченості магнітосфери Землі очікується від слабкого до сильного з можливою штормовою подією на Сонці

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 5 липня. У цей день особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати головний біль, дратівливість та зниження робочої ефективності.

Помірний рівень геомагнітної напруженості, як передба­чають учені, слід очікувати 1, 2, 4 та 7 липня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати підвищену агресивність, зниження самооцінки та впевненості, порушення сновидінь, погіршення зору та слуху, утруднення мови та мис­лення, підвищену чутливість до електромагнітних випроміню­вань, зниження працездатності, втомлюваність та слабкість, зниження імунітету, тривожність, запаморочення та чутливість до змін атмосферного тиску.

Сильного геомагнітного збурення, за передбаченнями учених, слід очікувати 3 липня. У цей день особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати запаморочення, нудоту та втрату рівноваги, посилення хронічних захворювань.

Штормову подію на всесвітньому Світилі очікуватимемо 6 липня. Цього дня особи, чутливі до впливу магнітосфери, мо­жуть відчувати сонливість, порушення травлення та апетиту, по­гіршення фізичної витривалості.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомаг­нітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, нама­гайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лі­каря.

Схожі новини