Передплата 2024 ВЗ

Столична баєрка похизувалася на своєму дні народженні брендовими прикрасами на півмільйона євро!

Серед гостей бенкету — блогер Ніколас Карма, який запитав вартість лука дівчини, а Павло Зібров станцював вальс з іменинницею

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Київська баєрка Анна похизувалася на своєму дні народженні розкішним життям, яке геть відірване від реалій, особливо у час війни. На її день народження несподівано (за версією дівчини, це подарунок від друзів) завітав відомий блогер Ніколас Карма, аби спитати вартість лука іменинниці. На відео Анна із неприхованим задоволенням вихваляється дорогими брендовими прикрасами та одягом: демонструє кольє від люксового бренду Bvlgari — 180 тисяч євро, браслет цього бренду — 190 тисяч євро, кільце — 18 тисяч євро, годинник (подарунок) — 58 тисяч євро, сережки — 35 тисяч євро. Туфлі від бренду Tom Ford — 64 тисячі гривень, вечірня довга сукня від цього ж бренду — 6 тисяч доларів.

«У мене зараз підніметься тиск», — не приховав своїх емоцій Ніколас Карма, коли почув вартість прикрас.

Ніколас Карма також спитав іменинницю, чи має вона хлопця. Відповіла, що так. На питання, чим займається, відповіла, що вона баєр. Це сучасна професія, орієнтована на модниць. Баєри у Європі викуповують брендові речі та продають з націнкою клієнтам. Як правило, відсоток баєра — 10% від вартості брендового товару. Та в цій професії є можливість обманути клієнта, щоб отримати чималий прибуток. Деякі баєри продають якісні підробки брендових речей (навіть з фейковими документами) за ціною оригіналу…

На запитання Ніколаса чи донатить Анна на армію, відповіла «так». Та, коли стосувалося конкретики розгублено сказала, що купувала ліки і дарувала їх. Кому конкретно, не уточнила. Ніколас Карма та баєрка принагідно згадали про кармічний менеджмент, якого вчить американський наставник тибетського буддизму Майкл Роуч: якщо ми заробляємо і донатимо на добрі справи, то нам це повертається ще більшим прибутком.

Не Ніколасом Кармою єдиним. На дні народжені виступав співак Павло Зібров. Дівчина під його хіти танцювала в компанії батьків, бойфренда не було (судячи зі сторіс баєрки). На знак вдячності батькам іменинниця замовила білий танець для них. Також спробувала заспівати «Червону руту» разом із Зібровим, а згодом танцювала з артистом вальс.

Серед розкоші святкування — піраміди з ігристим, білий торт у стилі модної сукні…

«Не всі представники Forbes мають такі прикраси, а баєри з України»

Попри аргументи щодо «плюсової карми», українці не повірили словам баєрки та розкритикували цей крінж. В одному з коментарів українець обурюється: «Який крінж, запросити на день народження Ніколаса Карму, щоб розповісти на всю країну (в якій війна і люди зводять кінці з кінцями) скільки коштує її лук. А на питання про донат так розгубилася… Сказала так звичайно, ліки сама купувала. Яка ганьба».

Інший коментар стосується несмаку та відірваності від реалій героїні відео: «Не всі представники Forbes мають такі прикраси, а баєри з України. Що з нашою країною не так?».

«Це який убогий має бути внутрішній світ, щоб таке купувати, носити у час війни, коли багато хто донатить з останніх грошей», — вважає інший дописувач Інстаграму, який відреагував на відео Ніколаса Карми.

Нагадаємо, це вже не перше скандальне відео Ніколаса Карми про непристойно дорогі люки. Нещодавно через схоже відео звільнили з роботи працівницю львівської митниці Юлію Дригу. Хоч Анна і не є держслужбовець, та податкова мала б зацікавитись походженням таких грошей!

P.S. Ніколас Карма видалив відео зі сторінки.

Схожі новини