Передплата 2024 «Добра кухня»

Стан пацієнта стабільний: внаслідок ракетного удару постраждав 24-річний львів’янин

  • 04.05.2022, 11:42
  • 929

Хлопцю провели операцію для видалення осколків зі стегна

Стан пацієнта стабільний: внаслідок ракетного удару постраждав 24-річний львів’янин
Стан пацієнта стабільний: внаслідок ракетного удару постраждав 24-річний львів’янин

Як інформує пресслужба Львівської місткої ради, внаслідок ракетного обстрілу по Львову в Перше медоб’єднання був госпіталізований 24-річний з множинними осколковими пораненнями лівої верхньої та нижньої кінцівок. Вночі йому провели операцію для видалення осколків зі стегна.

Як опинився в місці ракетного удару

«Я приїхав на мотоциклі до свого гаража, зупинився біля бетонної стіни, щоб сховатись від дощу, адже там було невелике накриття. Коли я зняв шолом, то побачив, що мені в обличчя летить ракета. Вона впала за бетонною стіною, десь у межах 10 метрів від мене. Гараж, біля якого я стояв, вибухнув. Я почав бігти і почув, що летить ще одна ракета. Лише коли прибіг додому, то помітив, що в нозі багато осколків», — розповів поранений.

Постраждалого привезли до лікарні: провели першу операцію

«Вчора до нас був госпіталізований 23-річний пацієнт, який отримав травму внаслідок ракетного обстрілу Львова. У пацієнта — множинні осколкові поранення. Ушкоджені ліва рука та нижні кінцівки. Вчора хлопцю невідкладно провели операцію для видалення осколків. У подальшому пацієнт потребує ще як мінімум однієї операції», — сказав Гнат Герич, завідувач 1-го хірургічного відділення Першого медоб’єднання Львова.

Як інформують лікарі, зараз стан пацієнта стабільний.

Читайте також: «Це був удар по ланцюжках постачання гуманітарної допомоги із заходу на схід»: Максим Козицький

Зазначимо, під час вибуху також постраждав 58-мирічний, чоловік родом із Закарпаття. Ударна хвиля відкинула його до стіни, був сильний удар у грудну клітку. Розірвалася одна легеня. Лікарі прооперували чоловіка, загрози життю немає.

Схожі новини