Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Магнітні бурі на 22 — 28 липня 2024 року

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді очікуються як слабкий, так і помірний рівні геомагнітної насиченості магнітосфери Землі

Слабкий рівень геомагнітної напру­женості прогнозують 23, 24, 26, 27 лип­ня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчу­вати погіршення сну та безсоння, підви­щену втомлюваність та зниження енергії, іррадіацію іонізуючим випромінюванням, погіршення загального самопочуття.

Помірний рівень геомагнітної напру­женості, як передбачають учені, слід очі­кувати 22, 25, 28 липня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати головний біль, слабкість та дра­тівливість, зниження психічної стабільнос­ті, розлади концентрації та пам’яті, пору­шення емоційної рівноваги.

Щоб убезпечити здоров’я і самопо­чуття від впливу геомагнітних перепа­дів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стре­сів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

P. S. Це — попередній прогноз. Він не стовідсотково достовірний. Адже спро­рокувати раптові спалахи на всесвітньо­му Світилі, їхню силу і наслідки впливу на нашу планету завчасно неможливо. Найчіткіше про зміни геомагнітного поля Землі і їхній вплив на людей науковці мо­жуть повідомляти за 2−3 дні до їх настан­ня.

Схожі новини