Передплата 2024 «Добра кухня»

Як у Львові святкуватимуть День туризму?

27 вересня у Львові урочисто святкуватимуть міжнародний день туризму

З цієї нагоди львівські музеї, екскурсоводи і туристичні компанії підготували святкові пропозиції для гостей міста і його мешканців.

Музеї організують години вільного входу, також, буде можливість у певні години безкоштовно піднятися на вежу Ратуші. Екскурсоводи, туристичні компанії і музеї безкоштовно (або зі знижкою) проведуть квести та екскурсії. У Центрах туристичної інформації Львова серед гостей міста шляхом вікторини будуть розіграні подарунки. Про це сказала для «ВЗ» в. о. начальниці управління туризму Львівської міської ради Галина Гриник.

«Усі заходи відбуватимуться з дотриманням карантинних вимог, в тому числі кількість учасників у екскурсійних групах буде не більше 20 осіб, — зауважила чиновниця. — Також до Дня туризму розігрується проживання у готелі, Lviv city card та кава із сувенірними горнятками».

Галина Гриник сказала «ВЗ», що цього року у Львові ситуація з туристами краща, ніж торік, але гірша, ніж у 2019 році. Ситуацію неабияк врятували туристи із Саудівської Аравії, які залишають у місті чималі суми. Вони на першій сходинці рейтингу закордонних мандрівників. Також цьогоріч традиційно до Львова їздять турки, білоруси, поляки… З українських гостей до Львова подорожують переважно кияни, одесити та жителі великих міст-мегаполісів. Не бракує і вінничан та мешканців з Вінницької області.

Читайте також: Львівський відпочинок обходиться арабському туристу у 2500 доларів

Схожі новини