Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Ти передплатила мені газету і пожертвувала поїздкою до Києва?!»

Покрокова інструкція оформлення передплати газет та журналів на сайті «Укрпошти» за кошти «вакцинальної тисячі»

Авторка цих рядків довго міркувала, на що саме витратити тисячу гривень за вакцинацію. Ідей було багато... Та коли з 14 лютого уряд дозволив витрачати віртуальні гроші на передплату періодичних друкованих видань, ні секунди не вагалася – вирішила передплатити 64-річній мамі Мирославі Іванівні газету “Високий Замок” на весь рік. Мирослава Іванівна – фанат однієї з найстаріших газет Західної України з дня заснування. Читає усі публікації, телефоном хвалить творчі доробки колег-журналістів і навіть радить цікаві теми. Коли запропонувала мамі читати нашу газету на сайті, відмовилася: “Я ще не настільки діджиталізована. Газета – це особлива атмосфера, яка ні з чим не зрівняється”.

Варто знати: Як передплатити «Високий Замок» та інші видання Видавничого дому «Високий Замок», не виходячи з власного помешкання (покрокова інструкція)

“Ти серйозно вирішила витратити час­тину грошей “вакцинальної тисячі” мені на газету? Яка молодчина! – так емоцій­но відреагувала, коли сказала їй про своє рішення. – Ти ж казала, що плануєш купи­ти квиток на потяг до столиці”.

На весь процес передплати я витрати­ла максимум три хвилини: система пра­цює чітко і без перебоїв

Отже, спер­шу треба перейти у смартфоні на сайт “Укрпошти” за посиланням peredplata.ukrposhta.ua. У розділі “Пошук” знайти назву потрібної газети. Система видає усі варіанти за назвою газети – окремо тижневик, окремо комплект з додатками. Після цього обираєш потрібний варіант для передплати і відправляєш покупку у кошик. Нюанс – передплату можна офор­мити щонайменше на два місяці, у цьому вам допоможе система сайту.

Наступний крок – заповнити анке­ту про отримувача газети, де крім кон­тактних даних, потрібно вказати спосіб доставки видання – на певну адресу чи абонентську скриньку. Система настіль­ки відлагоджена, що подає навіть карту поштових відділень міста з відповідни­ми індексами. Це неабияк спрощує про­цес заповнення анкети.

Фінішний крок – кнопка “Оплатити”. Одразу вибиває варіант оплати за тисячу за вакцинацію. Щоб остаточно оформити оплату, по­трібно внести номер віртуальної картки, на яку зарахована тисяча гривень, а та­кож термін дії картки. Після підтверджен­ня оплати з рахунку віртуальної картки знімає гроші, а “Укрпошта” присилає на електронну пошту та у системі сайту звіт про успішну операцію.

Тепер Мирослава Іванівна очікує на га­зету у своїй поштовій скриньці.

Схожі новини