Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Поліцейські евакуюють мешканців Сіверська та розвозять продукти

  • 21.07.2022, 18:00
  • 704

Щодня місто на півночі Донецького регіону піддається хаотичним обстрілам російських військ. Зруйновані будинки та інфраструктура, а місцевим мешканцям доводиться цілодобово ховатися від снарядів у підвалах

Поліцейські евакуюють мешканців Сіверська та розвозять продукти
Поліцейські евакуюють мешканців Сіверська та розвозять продукти

Правоохоронці організовують безпечний виїзд людей та надають допомогу. Для роз’яснення всієї небезпеки ситуації та моральної підтримки правоохоронці цілодобово на зв’язку з місцевими. За останні два дні групи поліції здійснили інформаційну роботу з мешканцями. Поадресно об’їжджали будинки, бомбосховища та підвали. Особлива увага приділялася багатодітним сім’ям та самотнім людям.

Разом з представниками місцевої воєнної адміністрації та волонтерами поліцейські привезли гуманітарний вантаж та медикаменти до місцевої лікарні. Потім навідалися до багатодітної родини, яку перевіряли днями. На момент приїзду правоохоронців сім’ї в підвалі не було, а сам будинок палав після ранкового обстрілу. Люди розповіли, що пережили важку ніч та ледве врятувалися. На евакуацію погодилися приблизно десятеро громадян, серед яких була мати двох дітей — немовля та хлопчика чотирьох років. Всі вони лишилися власних будинків. Зараз всі мешканці перебувають у безпеці.

Поліцейські закликають мешканців евакуюватися до більш безпечних населених пунктів. Коли треба рятувати життя, не слід триматися за матеріальне. росія цілеспрямовано б’є по цивільних та нищить будинки. Зараз єдиний порятунок — евакуація.

Відділ комунікації поліції Донецької області

Схожі новини