Передплата 2024 «Добрий господар»

Танцювали та малювали майбутнє України: акція для дітей у центрі Львова

У переддень Міжнародного дня захисту дітей у Львові на центральній площі біля Національного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбулася благодійна акція «Допомагаємо – перемагаємо»

Танцювали та малювали майбутнє України: акція для дітей у центрі Львова
Танцювали та малювали майбутнє України: акція для дітей у центрі Львова

Організатором акції став Львівський будинок офіцерів. Його керівник Віталій Провозін зазначив: «Наш захід присвячений Дню захисту дітей. Ми переконані, що у тій нелегкій дорозі до перемоги беруть участь не лише дорослі, а й діти. Наш захід називається „Допомагаємо — перемагаємо“. І ми однозначно здобудемо перемогу».

Учасники акції танцювали у серці Львова

Дитячі хореографічні колективи Львова та діти-переселенці з Маріуполя, Харкова, Одеси, Дніпра, Запоріжжя, зараз займаються у місті Лева разом зі своїми ровесниками.

Вони виходили на сцену і дарували всім позитивні емоції, співаючи та танцюючи. На імпровізованій сцені було яскраво від національних строїв та державних прапорів.

Акція була благодійною, під час якої збирали кошти для допомоги дітям з Миколаєва, які зараз перебувають у нас у гостях.

Ще на одній локації перед Львівською оперою влаштували зону для малювання

Діти з різних міст України, які зараз перебувають у Львові, створювали власного голуба миру, на великих полотнах писали привітання для наших воїнів, малювали малюнки. Окрім того, під час акції відбулася презентація виставки дитячих малюнків «Армія очима дітей», конкурс малюнку «Якою я бачу Тебе, Україно!» Усі ці малюнки волонтери відвезуть на фронт нашим солдатам.

Одна із глядачок акції пані Світлана розповіла: «Це дуже потрібне сьогодні свято на підтримку дітей. Рада, що побувала на ньому, дякую його організаторам, а особливо дітям. Я неодмінно вкину гроші в цю скриньку. Адже ті діти зараз, як ніколи, дуже потребують нашої уваги, допомоги і підтримки».

Схожі новини