Передплатити Підтримати

Як приготувати морозиво з морквою

Морозиво з морквою та шоколадом запам’ятається кожному


Фото: unsplash

Інгредієнти:

  • 100 грам тертої моркви;
  • 100 мілілітрів густої сметани;
  • 250 мілілітрів молока;
  • 100 грам цукру;
  • 50 грам тертого темного шоколаду;
  • 15 мілілітрів ванільного екстракту;
  • щіпка кориці.

Приготування:

  1. Покладіть усі інгредієнти (крім шоколаду) в каструлю і тушкуйте 7 — 8 хвилин.
  2. Коли маса охолоне, акуратно перемішайте її, змішайте з шоколадом і перекладіть у посудину.
  3. Щоб морозиво отримало потрібну консистенцію, його потрібно заморозити в морозилці на 3,5 години.
  4. Час від часу його потрібно змішувати.

Читайте також: День шампанського