Передплата 2024 «Добрий господар»

Прості поради: як не набрати зайвої ваги?

  • 14.10.2021, 20:35
  • 2 762

Непомітні додаткові 100 – 200 кілокалорій сприяють збільшенню ваги

Деякі непомітні речі легко призводять до збільшення ваги. Як цього уникнути, розповідає 24 канал.

Фото з відкритих джерел
Фото з відкритих джерел

Відкладіть половину на завтра

Якщо у вас з'явилось бажання з'їсти щось смачненьке, але шкідливе для фігури, не біда. Розділіть це навпіл та відкладіть частина на завтра. Так денне споживання калорій зменшиться мінімум на 100, а задоволення від поїдання смачненького зможете розтягнути на 2 дні.

Виходьте на зупинку раніше

Ранкова та вечірні 15-хвилинні прогулянки допоможуть розвантажитись та спалити зайві калорії. Тому сміливо виходьте на 1 зупинку раніше і долайте решту шляху пішки.

Відмовтесь від картоплі фрі

Часто смажену картоплю подають як додаток до основної страви. У такому випадку від неї краще відмовлятись, адже вона не принесе вам користі, а лише зайві калорії. У якості гарніру краще замовити більш корисну альтернативу, або ж потішити себе додатково салатом, якщо ви боїтесь залишитись голодним.

Менше олії

Готуючи вечерю, ви можете вберегти себе від 100 лишніх калорій, не додавши лише одну ложку оливкової олії. Тому знизити калорійність раціону допоможе зменшення споживання рослинних жирів.

Замініть лате на американо

У лате, разом з молоком, ви споживаєте до 186 зайвих калорій. Тому американо врятує вас від сонливості та зайвих кілограмів.

Уникайте солодощів

Відмова від солодких перекусів дозволить зекономити 100 — 200 калорій. Тому тістечка, печиво та інші солодощі варто залишати на прилавках магазинів, аби потім не скидати їх фізичними навантаженнями.

Розмови під час ходьби

Якщо ви протягом дня відкладали важливу розмову чи просто хочете поділитись чимось із рідними, зробіть це під час прогулянки. Так ви зможете спалити на 100 калорій більше, якщо поєднаєте ці 2 дії.

Менше картоплі

Одна запечене в олії картоплина може містити до 200 калорій. Тому варто відмовлятись від такого гарніру, а зробити акцент на м'ясній страві.

Більше прогулянок

Не лінуйтесь та влаштовуйте собі додаткові енергійні прогулянки. Особливо це легко робити, якщо у вас є домашні улюбленці. Вони будуть щасливі і вам це принесе лише користь.

Читайте також: Лідер гурту ТІК схуд на 30 кілограмів

Схожі новини