Рецепт осіннього крем-супу
- 07.10.2021, 20:35
- 913
Крем-суп з помідорів та солодкого перцю – рецепт по-справжньому осінньої страви
Українська блогерка поділилася з читачами рецептом улюбленого крем-супу з овочами та сиром фета, передає 24 канал.
Інгредієнти:
- 1 кг помідорів;
- 4 солодких перці;
- 1 упаковка сиру фета;
- 2 головки часнику;
- улюблені трави (тим'ян, розмарин або базилік);
- оливкова олія;
- чорний мелений перець.
Приготування:
- Ретельно помийте всі овочі та викладіть у форму для випікання. Можна попередньо видалити насіння з перцю та вирізати плодоніжки з помідорів.
- Викладіть всі інгредієнти у форму для випікання, полийте олією.
- Часник можна почистити від лушпиння та розділити на зубчики, або зрізати верхівку та запікати в лушпинні (потім потрібно обережно вичавити його).
- В центр форми покладіть сир фета та посипте улюбленими травами.
- Розігрійте духовку до 190 — 200 градусів та випікайте овочі з сиром протягом 35 — 40 хвилин.
- Коли всі інгредієнти пропеклися зніміть шкірку з помідорів. Якщо можливо — з перцю.
- Подрібніть всі інгредієнти у чаші блендера до однорідної консистенції.
- Подавайте крем-суп до столу з хрумким багетом та свіжим листям базиліку. Смачного!
Читайте також: Гарячий сирний суп ідеально смакує з холодними томатами