Рецепт осіннього крем-супу

  • 07.10.2021, 20:35
  • 729

Крем-суп з помідорів та солодкого перцю – рецепт по-справжньому осінньої страви

Українська блогерка поділилася з читачами рецептом улюбленого крем-супу з овочами та сиром фета, передає 24 канал.

Фото: Яна Станішевська
Фото: Яна Станішевська

Інгредієнти:

  • 1 кг помідорів;
  • 4 солодких перці;
  • 1 упаковка сиру фета;
  • 2 головки часнику;
  • улюблені трави (тим'ян, розмарин або базилік);
  • оливкова олія;
  • чорний мелений перець.

Приготування:

  1. Ретельно помийте всі овочі та викладіть у форму для випікання. Можна попередньо видалити насіння з перцю та вирізати плодоніжки з помідорів.
  2. Викладіть всі інгредієнти у форму для випікання, полийте олією.
  3. Часник можна почистити від лушпиння та розділити на зубчики, або зрізати верхівку та запікати в лушпинні (потім потрібно обережно вичавити його).
  4. В центр форми покладіть сир фета та посипте улюбленими травами.
  5. Розігрійте духовку до 190 — 200 градусів та випікайте овочі з сиром протягом 35 — 40 хвилин.
  6. Коли всі інгредієнти пропеклися зніміть шкірку з помідорів. Якщо можливо — з перцю.
  7. Подрібніть всі інгредієнти у чаші блендера до однорідної консистенції.
  8. Подавайте крем-суп до столу з хрумким багетом та свіжим листям базиліку. Смачного!

Читайте також: Гарячий сирний суп ідеально смакує з холодними томатами

Схожі новини