Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Чорновол вручили обвинувачення у справі про підпал офісу "регіоналів"

  • 15.12.2020, 17:02
  • 745

Колишній народній депутатці Тетяні Чорновол вручили обвинувачення у справі про підпал офісу Партії регіонів в 2014 році

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Тетяні Чорновол вручили обвинувальний акт за участь у Революції Гідності. Її звинувачують у причетності до підпалу офісу Партії регіонів у 2014 році.

«У ньому фактично нічого не змінилося. Фактично це переписування підозри. Тобто за пів року слідства нічого не змінилося», — сказала Чорновол.

Читайте також: Чорновол показала, що коїлося під вікнами Зеленського у лютому 2014 року

Вона зауважила, що в обвинуваченні йдеться: «Під час масових заворушень з метою насильницького захоплення будівлі офісу Партії регіонів Чорновол Тетяна Миколаївна домовилась з невстановленими на даний час слідством особами, вчинила підпал вказаної будівлі, де перебували близько 50 осіб для подальшого безперешкодного проникнення до зазначеного приміщення. Дії були спрямовані на умисне протиправне заподіяння смерті іншим людям, зокрема Захарову, з метою незаконного насильницького захоплення будівлі».

Чорновол наголосила, що згідно з мотивами, які зазначає ДБР, її «фактично звинувачують у мотивах масового вбивства».

Колишня нардепка заявила, що готова отримати вирок по цій справі.

«Я готова на будь-який вирок. От я вирішила, що готова вислухати будь-який вирок Печерського суду. Чому? Тому що, якщо вирок буде справедливий, а я нікого не вбивала, Майдан себе захищав. У Майдану не було умислу когось вбивати. Якщо вирок буде сфальсифікований, як це обвинувачення, якщо мене визнають винною… Я готова прийняти цей вирок. Тому що, я вважаю, що він пришвидшить кінець цієї недолугої „зеленої“ влади», — зазначила Чорновол.

Нагадаємо, раніше колишній народній депутатці Тетяні Чорновол змінили запобіжний захід із нічного домашнього арешту на особисте зобов’язання.

14 грудня Чорновол повідомила, що їй 15 грудня вручать обвинувачення у справі про підпал офісу Партії регіонів в 2014 році.

Схожі новини