Передплата 2024 «Добра кухня»

Чорновол показала, що коїлося під вікнами Зеленського у лютому 2014 року

  • 23.04.2020, 14:15
  • 2 638

Колишня народна депутатка Тетяна Чорновол, якій повідомили про підозру в умисному вбивстві в результаті підпалу офісу Партії регіонів в 2014 році, показала, що відбувалося під вікнами президента Володимира Зеленського 18 лютого того ж року

Відео вона опублікувала на своїй сторінці у Facebook, інформуєть #Букви.

Чорновол зазначила, що завтра, 24 квітня, о 12:00 відбудеться судове засідання щодо розгляду апеляції на її запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

«Перегляньте відео, щоб згадати різницю між Майданом та Антимайданом. Подивіться знову в очі тому Звіру, від якого ми дивом врятувалися зимою, героїчно відбилися і відгородилися фронтом весною і літом 2014 року», — йдеться в повідомленні.

За словами екснардепки, «кривава бійня в Маріїнському парку відбувалася акурат під вікнами квартири нинішнього президента Володимира Зеленського».

«Чому він не чує крику цієї крові? Як він міг повірити Путіну, що переслідування майданівців — це складова мирного плану? Невже Зеленський хоче такий „мирний план“, який був втілений під вікнами його квартири? Не вірю… Чому тоді? Забув? Проте, це ж було не так давно, щоб забути і заперечити…», — наголосила вона.

Читайте також: Заяви і реальність: Зеленський за рік не виконав свої ключові «стадіонні обіцянки», — КВУ

Чорновол також додала, що Зеленського до влади привели вольності Майдану.

«Мені здається, Зеленський просто не знає, що відбувалося на подвір’ї його будинку 18 лютого 2014 року, і знати не хоче… Жодні документальні свідчення донині не вивчив… Він не бачив того звіра, від якого ми врятувалися і його врятували… То може час подивитися?! Врешті-решт, ви — президент України», — резюмувала вона.

Схожі новини