Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зустрічаємо 2021 рік у сріблястих та білих кольорах

Де б ви не збиралися зустрічати Новий 2021 рік – у родинному колі, в гостях у друзів або в клубі, – вам доведеться вирішити важливе питання – що вдягнути, щоб вам було зручно, а виглядало ефектно і стильно

Білий Бик — добрий господар, він прихильник стабільності і домашнього затишку. Тому підготуватися до свята абияк і одягнути абищо — невдалий варіант. Однак це не означає, що зустрічати Новий рік можна тільки в практичних домашніх нарядах. Навряд чи Бик образиться через те, що його зустрічають в ефектній яскравій сукні з колекції модного бренду. Якою ж має бути кольорова гама святкового вбрання?

Оскільки символ 2021 року за китайським календарем — Металевий Бик, в одязі для зустрічі Нового року повинні бути елементи сріблястого і білого кольорів. Білий, молочний, кремовий, бежевий, сірий, світло-жовтий, сіро-коричневий, сріблястий, попелястий, пісочний — ці кольори та інші з тієї ж гами відповідають тотему Нового року.

Крім того, в одязі можна використовувати блискітки, паєтки, тканини з люрексом тощо. Образ у світлих тонах вдало доповнять яскраві або контрастні аксесуари.

Схожі новини