Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Українка перемогла у конкурсі на найкраще національне вбрання (ФОТО)

  • 03.04.2024, 17:30
  • 1 161

У Дубаї українка Анна Бондар здобула перемогу у номінації «Найкраще національне вбрання» на щорічному конкурсі Style Stakes, який відбувається під час Кубку світу із кінських перегонів Dubai World Cup 2024

Фото із архіву Анни Бондар
Фото із архіву Анни Бондар

Перегони — одна із найбільших демонстрацій моди в Дубаї, на яку запрошені знаменитості, впливові люди та члени королівської сім'ї. Жінки на цей захід одягаються у сукні у поєднанні вишуканими капелюшками, а чоловіки — в ідеально зшиті костюми та відповідні головні убори.

Цього року тенденція була до однотонних кольорів. Відтак багато жінок відмовилися від звичних літніх принтів та обрали сміливі монотонні образи. Деякі надали перевагу яскравим відтінкам, а інші - більш м’яким пастельним тонам.

Окрему номінацію виділили для найкращого національного вбрання, яке демонструє культурну спадщину країни.

Саме у цій категорії переможницею стала українка Анна Бондар.

На цей конкурс вона одягнула яскраву жовто-блакитну сукню від Юлії Магдич. Обруч і букет із пшениці вона придбала у майстрині Наталії зі Львова. Своє вбрання Анна Бондар доповнила сережками із колосочками від Світлани Бевзи та керамічною обручкою у формі білої голубки від tsvite.teren.

Українка зазначила, що її місія на конкурсі - нагадати світу про Україну на великому заході, де зібралося понад 40 тисяч людей з різних країн, а також показати українську культурну спадщину.

Схожі новини