Передплата 2024 «Добрий господар»

Авторська майстерня Rose Тailor — більше ніж одяг преміум-класу для чоловіків

Історія створення бренду Rose Тailor розчалася 15 років тому. Його засновник Роман Данилів напередодні власного весілля відправився в пошуках ідеального костюма у Мілан

На той час майбутній успішний дизайнер не мав відношення до світу fashion, бо за фахом був викладачем англійської мови, мав свою мовну школу «Лідер». Та раптом на одній з міланських вулиць Романа немов магнітом притягнула вітрина ательє чоловічих костюмів.

«Підкорившись імпульсу, я увійшов в салон і залишився, бо його атмосфера надихнула мене, пробудила родову память. Річ в тім, що мій дід був відомим львівським майстром з пошиття ділових костюмів, мав елітарну клієнтуру. Я відчув, що хочу заснувати в Україні осередок особливого ставлення до чоловічого іміджу та гардеробу, щоб створювати для інших „костюм мрії“, який пошили тоді для мене італійські кравці».

Так з’явилася Авторська майстерня Rose Тailor зі створення одягу для чоловіків з глибокою увагою та повагою до особистості замовника. За ці роки ми перетворили індивідуальне пошиття на справжній сакральний процес, де враховується безліч нюансів та деталей. Тільки так ми можемо гарантувати нашим замовникам досконале втілення їх бажань та найвище задоволення від результату.

В Майстерні Rose Тailor багаторічні традиції високого кравецького мистецтва гармонійно поєднуються з актуальними трендами сьогодення та креативними дизайнерськими ідеями Романа Даниліва. Пошивши у нас костюм на замовлення, ви можете бути впевнені, що ніде не зустрінете людину в такому ж самому вбранні. Готовий одяг ми випускаємо маленьким тиражем. Крім ділових та клубних костюмів, створюємо особливі речі для урочистих подій — фраки, смокінги. Також шиємо на замовлення жилетки, сорочки, верхній одяг.

Один з головних аспектів нашої майстерності: одяг має приховувати недоліки і підкреслювати переваги статури, та при цьому не бути вирваним з контексту. Він повинен підходити не тільки до зовнішності та посади або статусу, але й до характеру, внутрішнього світу замовника. Бо кожен з наших клієнтів — неординарна особистість, що обдарована силою духу та харизмою. Тож нам важливо передати багатство його душі.

Щоб бути впевненими в найвищій якості наших виробів, в Rose Тailor працюють тільки з елітними брендами англійських та італійських виробників. Бо там, де багато ручної роботи, повинен бути фантастичний склад матеріалу: альпака, шовк, кашемір. У нас представлено понад 6500 видів тканин, які виготовлені з натуральної сировини. Серед наших постачальників такі всесвітньо відомі марки, як Loro Piana, Holland & Sherry, Ermenegildo Zegna, Charles Clayton, Dormeuil, Moxon.

Як короля робить свита, так і фурнітура малює образ, підкреслює статус. Це такий же важливий елемент в одязі, як і якість тканини, абсолютно точний крій і бездоганно пряма строчка. Тому ми замовляємо фурнітуру тільки топових італійських та англійських компаній. Наприклад, продукцію Holland & Sherry, яка використовується для створення одягу Королівської родини. Аби підкреслити унікальність свого образу, Ви можете замовити у нас гудзики з лого своєї фірми, власними ініціалами або знаком зодіаку.

Для довершеності Вашого гардеробу Майстерня Rose Тailor рада запропонувати аксесуари світових елітних брендів. Вони витончено доповнять аутфіт, в якому кожна деталь буде розповідати історію Вашого успіху. Також Ви можете замовити вишукані авторські сумки та гаманці від дизайнера Романа Даниліва, декоровані за вашим бажанням натуральною екзотичною шкірою. Всі сумки запатентовані, підходять під міжнародні стандарти, їх можна брати із собою у літак як ручну поклажу.

Команда Майстерні одягу преміум-класу для чоловіків Rose Тailor тримає високу планку попри буремні часи. Ми готові застосувати весь свій досвід, творче чуття і професіоналізм, щоб допомогти Вам створити правильний імідж, який гарантує повагу та довіру не тільки колег, але й потенційних партнерів. Без хибної скромності можемо сказати: клієнтів Rose Тailor завжди видно здалеку.