Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Кріштіану Роналду звинувачують у зґвалтуванні

Американка Катрін Майорга звинуватила відомого футболіста Кріштіану Роналду у зґвалтуванні, яке, за її словами, відбулося у 2009 році в Лас-Вегасі.

Про це з посиланням на видання Der Spiegel передає DW.

Жінка заявила, що Роналду заплатив 375 тисяч доларів за те, щоб вона не розголошувала подій тієї ночі. Адвокат Майорги, як пише видання, подав цивільний позов до суду в американському штаті Невада. За даними Der Spiegel, захисник Майорги спирається на документ, який описує зґвалтування, і де зокрема зазначається, що вона багато разів просила Роналду зупинитися. Натомість футболіст заперечує звинувачення і стверджує, що секс відбувся за обопільною згодою.

Історія з Роналду вже описувалася ресурсом Football Leaks. Адвокат Роналду назвав тодішню публікацію у ЗМІ такою, що порушує права футболіста.

Звинувачення проти багатьох світових знаменитостей впродовж останнього року суттєво почастішали через рух #MeToo, який заохотив багатьох жінок висловитися щодо домагань, яких вони зазнали. Нещодавно до ув'язнення за зґвалтування було засуджено відомого американського актора і коміка Білла Косбі.

Схожі новини