Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 15 по 21 серпня 2022 року

  • 15.08.2022, 07:00
  • 1 408

Гороскоп на тиждень

ОВЕН. Можна починати пошуки улюбленої справи. Немає сумні­вів, ви її знайдете! Перестаньте ставити до людей занадто високі вимоги, інакше поруч з вами ніхто не залишить­ся. Будьте простіші і намагайтеся якомо­га частіше робити перший крок. У цей пе­ріод треба віддавати, а не брати.

ТЕЛЕЦЬ. Чудова новина для тих Тельців, хто чекав на зміни у житті, — вони настануть. Для більшості представників знаку зміни ви­являться сприятливими. Саме час бу­дувати плани і думати про те, як їх реа­лізувати. Будьте обережні з побутовими приладами.

БЛИЗНЮКИ. Близнюки цього тижня матимуть можливість ре­алізувати давні задуми. Тільки не поспішайте просити на сто­роні допомоги у вирішенні фінансових питань: вас можуть обдурити. Краще зверніться за підтримкою до рідних або друзів. Вони вам не відмовлять.

РАК. Поки почуваєтеся на гребені хвилі, постарайтеся зробити все по максимуму — це буде вашим «вкладенням» в благополучне майбут­нє. Надалі життєва ситуація буде швид­ко змінюватися, то створюючи вам про­блеми, то допомагаючи з ними успішно впоратися.

ЛЕВ. Увесь ваш час і увагу буде присвячено особистому життю. На вас чекатимуть пристрасті — гарячі і такі, що вас закрутять. Про все інше доведеться забути. Важливо відки­нути всі почуття при вирішенні важливих питань. Якщо не знаєте, як вчинити, кра­ще зверніться за порадою до рідних.

ДІВА. Якщо хочете піднятися вгору кар'єрними сходами, за­йміться цим питанням цього тижня. Начальство налаштоване до вас прихильно. Домашні справи на певний час доведеться закинути. Залишається сподіватися, що близькі поставляться до цього з розумінням. Поясніть їм все.

ТЕРЕЗИ. На роботі перед вами поставлять складні завдання. Бе­ріться за їх вирішення з холодною головою і без фанатизму, інакше удачі не бачити. Зараз у вашому житті можуть від­буватися дивні речі. Навчіться розпізна­вати в них знаки долі і дотримуйтеся їх. Це підкаже вам вірний шлях.

СКОРПІОН. Цього тижня вам зна­добиться стресостійкість. Ситу­ацій, в яких ваші нерви будуть на межі, виявиться достатньо! Подбайте про те, щоб хоча б удома на вас чекали тиша, затишок і рідні люди. Будьте обе­режні, період травмонебезпечний для тих, хто буде нерозсудливий.

СТРІЛЕЦЬ. Тиждень не для суму. Безумовно, турбот зараз вистачає: робота, сім'я, побут. Але якщо не візьмете себе в руки, долати труднощі буде набагато складніше. Піс­ля довгого дня намагайтеся відпочивати і висипатися, тоді сил вистачить на все — і навіть з великим запасом.

КОЗЕРІГ. Фінансові питання ви­рішуватимуться не так легко, як вам би хотілося цього. Якщо гро­шей не вистачатиме, відкиньте гордість і попросіть у борг. Наприкінці тижня вас очікує далека поїздка. Візьміть зі собою родину. Придумайте, як провести час з користю.

ВОДОЛІЙ. Зайвих витрат у цей період вам не уникнути. І хоч вони і піднімуть настрій, але зменшать бюджет. Доведеться затягнути пояси. В особистому житті на вас чекають лише радісні дні. Кохана особа буде поруч, і буде готова виконувати всі ваші забаган­ки.

РИБИ. Готуйтеся до того, що на вас чекає багато контактів. Спіл­кування буде так багато, що вдо­ма з близькими розмовляти вже не за­хочеться. На роботі можуть виникнути спірні ситуації. Заради свого ж блага залишайтеся осторонь від усіх сканда­лів.

Схожі новини