Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 22 по 28 липня 2024 року

  • 22.07.2024, 07:00
  • 359

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Цього тижня у вас з’явиться підробіток — не женіться за грошима, ретельно все обміркуй­те. На любовному фронті все скла­датиметься чудово. Справи сімейні теж ідуть непогано, адже побутові проблеми відійшли на задній план.

ТЕЛЕЦЬ

Не чекайте з моря погоди, а швидше втілюйте плани в життя. Ділові партнери в остан­ній липневий тиждень налаштова­ні на спілкування. Керівник боїться, що втечете до конкурентів, і нама­гається вас задобрити.

БЛИЗНЮКИ

У професійній сфері цього тижня можливі зміни — на­чальник мріє про кадрові переста­новки. Не бійтеся: якщо вже й посу­нуть, то тільки на сходинку вище. На неодружених Близнюків чекають нові романтичні знайомства. В одружених — тиша, спокій і гармонія у стосунках.

РАК

Цей тиждень подарує сюрпризи у фінансовій сфе­рі - кілька серйозних покупок змо­жете собі дозволити. На роботі на вас чекає премія. У сфері любовних стосунків прислухайтеся до своєї інтуїції.

ЛЕВ

Вміння знаходити компро­міс цього тижня вам стане у пригоді. Поступайтеся, але міру знайте — деякі ваші друзі роблять все для того, аби сісти вам на шию. Діліться планами, рекламуйте свої здібності. І вже цього тижня знайдете кілька вигідних контактів.

ДІВА

У фінансовій ситуації хо­лодно і незатишно — ймо­вірні і авантюри, і ризиковані угоди. У сфері особистих стосунків зна­добляться дипломатичні здібнос­ті і навіть хитрощі. Якщо зумієте на вихідні організувати виїзд у гори, скандалів уникнете.

ТЕРЕЗИ

Фінансова сфера цього тижня порадує приємними змінами. Але від сумнівних угод ба­жано утриматися, і частіше прислу­хатися до своєї інтуїції. Домочадці мріють про шопінг.

СКОРПІОН

Цього тижня на вас чекає багато цікавих угод — будь­те напоготові. Не пропустіть цінної інформації. Цього тижня бажано не відмовлятися від відряджень. На любовному небосхилі лише одна хмара, але вона досить сердита.

СТРІЛЕЦЬ

Цього тижня Стрільці ста­нуть любимчиками Фортуни. Поді­літься секретами успіху з колега­ми, і заспокойте свого боса — шеф боїться, що ви претендуєте на його місце. Любовна сфера сповнена сюрпризів. За насиченим особис­тим життям не пропустіть вихідних — друзі запланували посиденьки.

КОЗЕРІГ

Ваші доходи можуть зрос­ти, але намагайтеся не роз­кидатися грошима, краще заду­майтеся про вигідні вкладення. Справи на службі складатимуть­ся непогано, а стосунки з колегами стануть майже ідеальними. На лю­бовному небосхилі сонячно.

ВОДОЛІЙ

Цей тиждень багатий на по­дорожі - працювати під час відряджень доведеться багато, але й винагорода буде непоганою. До того ж у поїздках зав’яжете корис­ні контакти. З діловими партнерами намагайтеся обмежитися дружбою.

РИБИ

На вас чекають приємні змі­ни в професійній сфері. Ко­лективна праця під вашим керівни­цтвом дасть непогані результати. У справах любовних на вас чекає успіх.

Схожі новини