Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 1 по 7 липня 2024 року

  • 01.07.2024, 07:00
  • 1 184

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Цього тижня Овнам доведеть­ся перевірити свій організм на міцність і витривалість, тому відмін­не здоров’я і сила духу вам не зашко­дять. Уже з вівторка зовсім не зайвою буде подальша профілактика і зміцнен­ня здоров’я. У п’ятницю вам доведеть­ся обстоювати свої інтереси і думку пе­ред оточенням.

ТЕЛЕЦЬ

Тельців цього тижня чекають приємні моменти в особис­тому житті, яке нарешті починає нала­годжуватися. Не прагніть осягнути все і відразу, практикуйте поступовість. За­тишок і спокій вдома, романтичні зу­стрічі, любовні переживання — що може бути прекраснішим. Насолоджуйтесь, поки у вас є можливість.

БЛИЗНЮКИ

Попри негаразди на почат­ку тижня, на Близнюків очікує приємний період, коли неприємності розсмоктуються самі по собі. У середу, якраз посеред робочого тижня, у вас від­будеться переоцінка цінностей, ви по­дивитеся на речі по-новому. На вихідних домашні справи порадують, та й особис­те життя незабаром налагодиться.

РАК

Для Раків настає період од­кровень і душевних розмов. Наступного тижня сприятливо ділити­ся планами і проблемами з близьки­ми — від цього неприємності видава­тимуться не такими вже страшними, а хороші моменти, навпаки, посиляться багаторазово. Зрештою, не забувайте, що у вас є друзі.

ЛЕВ

Левів нарешті чекає спокій­ний і умиротворений період, коли можна вдатися до роздумів, спо­стережень і філософського настрою. Весь тиждень ви можете дозволити собі бути невибагливими як до себе, так і до оточення. У вас з’явиться чудо­ва можливість відпочити і насолодити­ся життям.

ДІВА

Дівам удача усміхнеться у першій половині тижня. Ви з задоволенням можете пожинати пло­ди своєї наполегливої і тривалої пра­ці, яку здійснили в недалекому минуло­му. Навіть не дуже сприятливі ситуації ви здатні змінити на свою користь. Але в кінці тижня ваша активність буде зни­жуватися.

ТЕРЕЗИ

Для Терезів цього тижня настає відповідальний, можна сказа­ти, доленосний період. У четвер ви по­винні будете прийняти важливе рішен­ня, від якого багато в чому залежатиме ваше майбутнє. Відкладати не варто, оскільки ви ризикуєте втратити свій шанс на успіх. Не хвилюйтеся, інтуї-ція вам підкаже правильний шлях.

СКОРПІОН

Для Скорпіонів цього тижня згідно з прогнозом, не очіку­ється великих неприємностей. Однак будьте уважні, намагайтеся не допус­кати промахів і помилок у своїй роботі. У вихідні вам буде важливою підтримка близьких людей — намагайтеся не об­ражати їх і не провокувати на сварки. Можливе нездужання.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільці цього тижня відчують себе впевненими у своїх си­лах. У вас відбувається переоцінка цін­ностей, якій ви самі здатні здивуватися і порадіти, а також вразити оточення. Ви легко і спокійно будете реагувати на ті речі, які зовсім недавно могли вивес­ти вас із себе і зіпсувати стосунки.

КОЗЕРІГ

Козероги цього тижня бу­дуть сповнені спокою, добро­зичливості і заспокоєння, що негай­но позначиться на ваших стосунках з оточенням. Ви відкриті до людей, ви здатні полюбити весь світ, і світ у від­повідь також полюбить вас. У сім'ї па­нуватиме довгоочікувана гармонія і взаєморозуміння.

ВОДОЛІЙ

Водолії цього тижня будуть за­надто чутливі і вразливі. У ві­второк або середу ви ризикуєте в усіх сферах свого життя накоїти зопалу ба­гато недоцільних вчинків, про які зго­дом можете дуже пошкодувати. Не поспішайте рубати з плеча, і перш ніж приймати рішення — гарненько поду­майте.

РИБИ

Для Риб прийдешній тиж­день буде важким у взає­минах з партнерами. У понеділок з’явиться необхідність обманювати, хитрувати і викручуватися. Однак не варто цього робити, інакше вас мо­жуть неправильно зрозуміти, а це зашкодить вашим планам і репутації. Уже наприкінці тижня ситуація змі­ниться на краще.

Схожі новини