Передплата 2024 «Добрий господар»

Гороскоп з 15 по 21 липня 2024 року

  • 15.07.2024, 07:00
  • 773

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Цей тиждень стане для вас феєрверком можливостей! Нові проєкти, захоплюючі пригоди і несподівані зустрічі - все це летить до вас на крилах щастя. Не бійте­ся ризикувати, адже саме зараз ви можете досягти висот, про які рані­ше тільки мріяли.

ТЕЛЕЦЬ

Цей період забезпечить вам вишуканість літнього саду та комфорт. Приділіть час собі, своїм мріям і бажанням. Можливо, саме зараз ви знайдете натхнен­ня для нового творчого проєкту або нарешті вирішите відправитися в довгоочікувану подорож.

БЛИЗНЮКИ

Спілкування буде легким, як чиста вода з джерела, а нові друзі повернуть вас у вир при­ємних емоцій. Не бійтеся ділити­ся своїми ідеями та думками, адже саме зараз ви можете знайти одно­думців і розпочати спільну справу.

РАК

Цього тижня ваш дім стане острівцем спокою для вас та ваших близьких. Зустрітися за сімейним столом, і насолодитися тими щирими моментами, які ро­блять життя прекрасним.

ЛЕВ

Для вас — час великих пе­ремог і тріумфів. Ваша творча енергія розквітне, а будь-яка справа буде вирішена за лічені секунди. Не бійтеся досягати своїх цілей, адже успіх обов’язково буде на вашому боці.

ДІВА

У вас буде можливість по­глянути на звичайні справи свіжим поглядом і знайти нестан­дартні рішення проблем. Не бій­теся мислити нестандартно, адже саме зараз ви можете зробити справжні відкриття.

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень стане для вас часом гармонії та взаємо­розуміння. Ви зможете легко зна­ходити спільну мову з людьми, вирішувати конфлікти і будувати стосунки. Не бійтеся висловлюва­ти свою думку та йти на компро­міс.

СКОРПІОН

У вас буде можливість за­зирнути в глибину душі і від­крити нові грані своєї особистості. Не бійтеся досліджувати свої по­чуття і бажання, адже ви можете знайти відповіді на питання, які вас давно хвилюють.

СТРІЛЕЦЬ

Ви як вільний птах, що ши­ряє в безмежному небі. Цей тиж­день стане для вас часом нових відкриттів і захоплюючих подоро­жей. Не бійтеся вийти із зони ком­форту. Довіряйте своїй інтуїції та прислухайтеся до свого сер­ця, і ви обов’язково будете щас-ливі.

КОЗЕРІГ

У вашому житті вирує буря! Не бійтеся ризикну­ти і почати ремонт свого будинку. Ваші майстри напевно з цим впо­раються. Якщо тільки ви не по­просите про нагляд спеціаліста.

ВОДОЛІЙ

Відкрийте свої двері не­сподіваним і новим гос­тям! Цього тижня на вас чекають найцікавіші події. І пам’ятайте: не втрачайте зв’язку з реальніс­тю, адже зайва мрійливість може призвести до розчарування.

РИБИ

Настав час зануритися у глибину емоцій! Спробуй­те екстремальні види спорту, ви­йдіть із зони комфорту та зна­йдіть нових друзів. Зрозумійте себе, розкрийте свої мрії та ба­жання.

Схожі новини