Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гороскоп з 8 по 14 липня 2024 року

  • 08.07.2024, 07:00
  • 1 900

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Цього тижня Овнам слід контролювати емоції, не здійснювати імпульсивних вчинків. Вам випаде нагода почати більше заробляти. На вихідних краще роз­слабитися і відпочити. Плідний пе­ріод — з 12 по 14 липня, коли мож­на здійснювати важливі поїздки і зустрічі.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня Тельців захо­пить жага новизни і яскравих вра­жень. Після 11 липня постарайтеся розкрити свої таланти. Цього тиж­ня є ймовірність зустріти свою лю­бов і втілити у життя найзаповітніші мрії. Сприятливий час для подоро­жей. З 12 по 14 липня виникнуть складнощі: партнери будуть над­то активні та вимогливі, і вам дове­деться поступитися.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки на підйомі: при­плив енергії, маса креа­тивних ідей — і, як наслідок, хороші перспективи і в кар'єрі, і в стосун­ках з оточенням. Після 11 липня слід активно рухатися назустріч новому життю. Після 11 липня і до кінця тижня ймовірні конфлік­ти. Намагайтеся якомога далі бути від «лінії вогню» і самі не провокуй­те сварок.

РАК

Цього тижня — нові зна­йомства, цікаві поїздки. Також з’явиться шанс піднятися кар'єрними сходами. Важлива ін­формація сама йде до вас у руки — постарайтеся мудро нею скориста­тися. Знайдіть час для відпочинку і подбайте про здоров’я.

ЛЕВ

Левам важко знайти спіль­ну мову навіть з близькими людьми, тому краще звести спілку­вання до мінімуму. Зате вам усміх­неться фінансова удача. Тільки не піддавайтеся спокусі порушити за­кон. Після 11 липня надмірні амбі­ції можуть перекрити вам шлях до успіху.

ДІВА

У липні Дівам не варто кру­тити романи: вони вияв­ляться недовговічними. Від 8 до 14 липня удача буде на вашому боці: є шанс збільшити доходи (але для цього доведеться багато пра­цювати), домогтися успіху в осві­ті і науковій діяльності. У другій по­ловині тижня тримайте емоції під контролем: ваша імпульсивність здатна призвести до конфліктів.

ТЕРЕЗИ

Починаючи з 9 липня, Тере­зам слід сто разів подума­ти, перш ніж погодитися на черго­ву привабливу пропозицію. Цього тижня доведеться вирішувати фі­нансові та майнові питання, завер­шувати давні справи або намагати­ся переводити їх на новий рівень. Наприкінці тижня у вашому оточен­ні ймовірні серйозні розбіжності.

СКОРПІОН

Справи буксують, і, щоб зрушити їх з мертвої точ­ки, доведеться докласти титанічних зусиль. До 14 липня можете розра­ховувати на підтримку друзів, колег — як моральну, так і фінансову. Піс­ля 11 липня продумуйте кожен крок: будь-яка помилка може обернутися розбіжностями з партнерами.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям доведеться за­вершувати справи, повертати борги, виконувати свої обіцянки. Не варто починати важливі проєк­ти і проводити відповідальні пере­говори. Зате ваші таланти можуть розкритися на 200%. Заздрісни­ків і конкурентів побільшає, отож конфлікти інтересів практично не­минучі.

КОЗЕРІГ

На початку тижня Козе­рогам не варто братися за нові проєкти. Зате у другій по­ловині тижня досягнете високих результатів. За допомогою сер­йозних людей зможете отримати визнання. На вихідних приготуй­теся до зустрічі з примарами ми­нулого. Час залагодити старі кон­флікти.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня на Водоліїв че­кають романтичні зустрічі, пригоди, які внесуть у ваше життя позитивні зміни. Ймовірні приємні новини від родичів. Липень, який внесе у ваше життя певні обме­ження, виявиться не найкращим періодом для волелюбних Водолі­їв. На вихідних ймовірні конфлікти з родичами.

РИБИ

З’являться цікаві пропозиції, які обіцяють солідний прибу­ток. Відмовлятися від них не варто, однак не сподівайтеся на швидкий результат. Сприятливий тиждень для вступу в шлюб, встановлення парт­нерських стосунків. Деякі представ­ники знака перейдуть на нову, більш оплачувану роботу.

Схожі новини