Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 24 по 30 червня 2024 року

  • 24.06.2024, 07:00
  • 1 564

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Останній тиждень червня — сприятливий час для ви­рішення важливих питань, укла­дення договорів, знайомства з по­трібними людьми. Не відмовляйте нікому у підтримці, проявляй­те терпіння і лояльність до чужих слабкостей та помилок. Пройшов­ши через смугу перешкод, знайдете сили, цінний досвід, який знадобиться у найближчому май­бутньому.

ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня Тельці пога­но почуватимуться: загальні не­здужання, втома, занепад сил. Зробіть паузу, займіться влас­ним здоров’ям. Візьміть відпустку і поїдьте хоч на тиждень відпочити. Вільні Тельці мають шанс зустріти супутника (або супутницю) життя і побудувати міцні стосунки.

БЛИЗНЮКИ

Кінець червня для Близню­ків — час реалізації амбіцій. Зараз для вас важливо відчувати, що вас цінують, люблять, поважа­ють. Виявляйте цікавість до про­блем друзів і близьких. Правда, вас більше приваблюють нові зна­йомі, однак спочатку переконай­теся, що вони не мають корисли­вої мети.

РАК

На вас чекають приплив натхнення, творчої енер­гії, удача, позитивний настрій. Не звертайте уваги на перешкоди: ви з легкістю їх подолаєте. Цього тижня вам вдасться на всі 100 від­сотків розкрити свої таланти.

ЛЕВ

Справи йдуть не дуже гладко. З іншого боку, ваші благородні наміри, широта душі, і відкритість притягуватимуть до вас цікавих людей. Тільки про себе не забувайте: ви зараз особли­во вразливі, і надмірна активність здатна стати причиною депресії.

ДІВА

На вас чекає яскравий, ці­кавий, творчий тиждень. Будете активно брати участь у ко­лективних проєктах, зможете роз­крити свої організаторські здібнос­ті. Не бійтеся відповідальності. У першій половині тижня доведеть­ся зіткнутися з нерозумінням колег. Ви почуваєтеся абсолютно вільни­ми, ваш інтелект на висоті.

ТЕРЕЗИ

Будьте уважні до всього, що відбувається навколо, на­магайтеся глибше вникати в суть речей. Намагайтеся ігнорувати дрібні неприємності, не зациклюй­теся на проблемах, інакше посіє­те у своїй душі непотрібні страхи і сумніви. Добре, якщо друзі і роди­чі вас підтримують.

СКОРПІОН

Тиждень виявиться ціка­вим і насиченим періодом: зустрічі, поїздки, активне спілку­вання, обговорення нових планів на майбутнє, які, якщо ви докла­дете зусиль, неодмінно здійснять­ся. Правда, і труднощів очікується чимало: відповіді на найважливі­ші питання не варто шукати на по­верхні. Після 26 червня з’явиться можливість пристойно заробити.

СТРІЛЕЦЬ

В останній тиждень червня відчуєте втому. Доведеться добре попрацювати, щоб зберегти фі­нансову стабільність. Намагайтеся більше відпочивати, інакше неза­баром почуватиметеся, як вичав­лений лимон. Не особливо розра­ховуйте на допомогу колег.

КОЗЕРІГ

Цього тижня у Козерогів ба­гато сприятливих можли­востей для реалізації мети. Не про­ґавте шансу. Втім, труднощі вас не лякають — ви готові сприймати їх як виклик. Зараз краще займати­ся теорією, розробкою стратегії, а конкретні дії відкласти до кращих часів. Заради свого здоров’я не за­бувайте про відпочинок.

ВОДОЛІЙ

З’явиться інтерес до подо­рожей. Сприятливий тиж­день для встановлення ділових контактів, проведення семінарів. Найскладніше для вас — подолати внутрішні обмеження, звільнитися від стереотипів, які давно заважа­ють вам мислити масштабно. За­ручіться підтримкою надійних дру­зів і партнерів.

РИБИ

Цього тижня вам доведеть­ся залагоджувати фінансо­ві питання. Деяким Рибам дове­деться обстоювати свої майнові і фінансові права в суді. І в цьому сенсі цей тиждень — не найкращий час. Якщо є можливість, відкладіть слухання. Проблем достатньо, а енергії не вистачає. Використайте вихідні для відпочинку.

Схожі новини