Як приготувати яйця по-шотландськи

  • 11.10.2021, 20:35
  • 1 751

Незвичайний рецепт яєць із салатним міксом та помідорами чері

Фото: Shutterstock
Фото: Shutterstock

Рецепт повідомляє 24 канал.

Інгредієнти:

  • 500 г курячого фаршу «Соковитий» ТМ «Наша Ряба»;
  • 3 відварених курячих яйця;
  • 6 ст. л. панірувальних сухарів;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 2 ст. л. лимонного соку;
  • 2 сирих яєчних жовтки;
  • салатний мікс;
  • 8 — 12 помідорчиків чері;
  • сіль;
  • мелений чорний перець;
  • олія для смаження.

Приготування:

  1. Розігрійте у глибокій сковороді олію до 180 — 200 градусів.
  2. З'єднайте курячий фарш, сіль, чорний мелений перець і скропіть усе лимонним соком. Перемішайте фарш і залиште на 3 — 4 хвилини.
  3. Почистьте варені яйця від шкаралупи.
  4. Обгорніть кожне яйце тонким шаром курячого фаршу.
  5. Збийте 2 яєчних жовтки виделкою.
  6. Обкачайте яйця в борошні, жовтках та сухарях. Далі знову в жовтках та сухарях, щоб паніровка була щільною.
  7. Запаніровані яйця посмажте на сковорідці до готовності (10 — 15 хвилин).
  8. Викладіть готові яйця по-шотландськи в харчовий контейнер поруч зі свіжим салатом та нарізаними помідорами чері.

Страва готова. Смачного!

Читайте також: Капуста — головний овоч осені

Схожі новини