Як приготувати яйця по-шотландськи
- 11.10.2021, 20:35
- 2 243
Незвичайний рецепт яєць із салатним міксом та помідорами чері
Рецепт повідомляє 24 канал.
Інгредієнти:
- 500 г курячого фаршу «Соковитий» ТМ «Наша Ряба»;
- 3 відварених курячих яйця;
- 6 ст. л. панірувальних сухарів;
- 1 ст. л. борошна;
- 2 ст. л. лимонного соку;
- 2 сирих яєчних жовтки;
- салатний мікс;
- 8 — 12 помідорчиків чері;
- сіль;
- мелений чорний перець;
- олія для смаження.
Приготування:
- Розігрійте у глибокій сковороді олію до 180 — 200 градусів.
- З'єднайте курячий фарш, сіль, чорний мелений перець і скропіть усе лимонним соком. Перемішайте фарш і залиште на 3 — 4 хвилини.
- Почистьте варені яйця від шкаралупи.
- Обгорніть кожне яйце тонким шаром курячого фаршу.
- Збийте 2 яєчних жовтки виделкою.
- Обкачайте яйця в борошні, жовтках та сухарях. Далі знову в жовтках та сухарях, щоб паніровка була щільною.
- Запаніровані яйця посмажте на сковорідці до готовності (10 — 15 хвилин).
- Викладіть готові яйця по-шотландськи в харчовий контейнер поруч зі свіжим салатом та нарізаними помідорами чері.
Страва готова. Смачного!
Читайте також: Капуста — головний овоч осені