Передплата 2024 «Добрий господар»

Весна йде - любов несе: що очікує на знаків зодіаку в особистому житті

  • 03.03.2021, 21:15
  • 1 113

У березні майже всім пощастить у любовних справах

Зокрема, Овнам і Терезам стане ще комфортніше і душевніше в обіймах другої половинки, Козероги знову згадають про давні почуття, а Дів чекають побачення. Тельцям ж доведеться докласти зусиль, аби побудувати романтичні стосунки.

Що ж пророкують зірки?

Овни

Спілкування з протилежною статтю буде душевним і конструктивним, із взаємною симпатією. Без дивних недомовок і непорозумінь. На вас чекають любов і компліменти, взаємна повага і вдячність.

Тельці

Будете працювати над собою і над стосунками — щось вивчати, говорити, планувати, розпитувати партнера, робити якісь взаємні кроки для того, щоб обом було комфортно. Це буде титанічна праця для спільного блага.

Близнюки

Ви не чекаєте чогось нового, не шукаєте пригод, а цінуєте тих, хто поруч з вами. І намагаєтеся знайти в партнері позитивні риси, або щось нове, що вас би захопило з новою силою. Зрештою, ви вдячні за вірність і надійність.

Раки

Вам захочеться якось освіжити свої емоції, надати їм більше драйву. Ви захочете знайомств, побачень, пошуків рідної душі. Може, навіть це буде схоже на авантюру, бо дуже вже захочеться вам пригод.

Леви

Ви будете активні в усіх сферах, зокрема — в особистому житті. Ви встигнете і імідж собі змінити, і фліртувати, на побачення ходити, і в родині все встигати, і в роботі не відставати. Та ще й на роботі службові романи «крутити».

Діви

Можливо, в цьому місяці вам буде не дуже щастити з грошима, але зате пощастить у коханні. У вас будуть зустрічі і побачення з чудовими людьми, яких ви зачаруєте. Ви будете любити і відчувати себе коханими.

Терези

Ваші почуття теплі і надійні, вам досить комфортно в обіймах вашого партнера. І приємно, що вам добре з коханими і в побуті, і в роботі, і на відпочинку в теплих краях, на який ви можете поїхати цього місяця.

Скорпіони

Будьте готові до цікавих пропозицій, і нехай вони будуть не дуже ділові, зате дуже приємні. І серед цих пропозицій може бути таке, що змінить все ваше майбутнє.

Стрільці

Для вас це місяць свят і знаменних дат — як особистих, так і сімейних. І ви ретельно до них готуєтеся, відзначаєте, радієте. А ті, хто поки що вільний, мають всі шанси зустріти свою любов на якомусь веселому заході або просто на вулиці.

Козероги

Минулі зв'язки і почуття нагадують про себе. Ви зустрічаєте стару любов або починаєте ближчі стосунки з давніми знайомими, яких знаєте сто років, і до яких раптом відчули нестерпний потяг.

Водолії

У вас березень може виявитися не надто романтичним. Навпаки, можливо, захочеться «залягти на дно» і не зустрічатися ні з ким, не проявляти ніякої активності. Чи то вам вітамінів не вистачає, чи то бажання, чи то думки про інше зараз.

Риби

Про інших думати зовсім не хочеться, і ви не розумієте всього цього ажіотажу навколо весни і романтики. Тому що вам би спочатку зі собою розібратися, зі своїми почуттями і бажаннями. Тому що сьогодні хочеться на ручки, а завтра — вдарити когось.

Читайте також: Віщують зірки: гороскоп на березень

Схожі новини