Передплата 2024 «Добре здоров’я»

​Соціальні мережі «засипало» коментарями: львів‘яни обговорюють неприбране від снігу місто

  • 08.02.2021, 11:10
  • 937

За інформацією Львівської міської ради, усі комунальні служби будуть працювати цілий день. У пріоритеті - магістральні дороги, а пізніше - внутрішньоквартальні

Після снігопаду, який тривав добу, на вулиці міста виїхали 93 одиниці снігоприбиральної техніки із запасами 611 м куб піскосуміші та 175 тонн реагентів і солі та понад 1300 двірників.

«Всі комунальні служби будуть працювати цілий день. В пріоритеті — магістральні дороги, а пізніше — внутрішньоквартальні», — про це у Фейсбуці написала речниця міського голови Львова Христина Процак.

Снігоприбиральна техніка працює у посиленому режимі, однак львів’яни оприлюднюють у Фейсбуці фотографії, куди прибиральники ще не дійшли. У міжквартальних вуличках снігові замети.

Депутат міської ради Ігор Зінкевич додає: «Розумію, хочеться щоб все будо краще, але питання об’єму снігу який випав, якщо не розуміється стан речей то варто хоч в себе під домом спробувати помогти прибрати і тоді менше запитань буде»

Комунальникам вийшли допомогти працівники Львівської галереї мистецтв ім.Б.Возницького.

Лопати в руки взяли заступник міського голови Львова Андрій Москаленко та кілька керівників департаментів ЛМР.

На великих вулицях краща ситуація. Там видно роботу снігоочисної техніки.

«Я не можу назвати дороги прям от ідеально почищеними, але і стверджувати, що не працює комунальна техніка — однозначно на можна. Працює, на відео вона є», — написала журналіст Вікторія Балицька.

Рейд містом щодо прибирання вулиць зробили журналісти НТА.

Щодо снігопаду львів’яни також почали жартувати. І питають президента США, де снігоприбиральна техніка.

Схожі новини