Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ані Лорак офіційно подала на розлучення: стала відома дата суду

  • 19.12.2018, 19:28
  • 1 026

Скандальна співачка Ані Лорак офіційно подала на розлучення. Інформація про розлучення співачки Ані Лорак із чоловіком Муратом Налчаджиоглу підтвердилася.

Процес розірвання шлюбу Лорак офіційно почався у вівторок, 4 грудня. Суд призначений на 24 грудня. Засідання пройде в Шевченківському суді міста Києва, про це повідомляє OBOZREVATEL.

Нагадаємо, що причиною розлучення Ані Лорак із чоловіком очевидно стала публічна зрада Мурата. Так, Налчаджиоглу в липні 2018 року зняли в одному з київських караоке-клубів в компанії темноволосої молодої красуні Яни Бєляєвої.

У той час Лорак була за кордоном. Судячи з відео, чоловік популярної української виконавиці сміливо обіймав супутницю, щось палко шепотів їй на вушко і навіть торкався пікантних частин її тіла. Посеред ночі пара пішла з клубу, будучи добряче напідпитку.

У жовтні з'явилася інформація про те, що співачка все ж вирішила розлучитися із чоловіком-зрадником. Пізніше стало відомо, що шлюборозлучний процес Ані Лорак із Муратом Налчаджиоглу може затягнутися на декілька років, оскільки існує низка тонкощів через різне громадянство подружжя. Лорак є громадянкою України, Мурат же — громадянин Туреччини.

Схожі новини