Передплата 2024 ВЗ

Путін визнав, що захопити Україну йому заважає Порошенко, — політолог

  • 19.10.2018, 15:21
  • 2 408

Синхронні агресивні заяви президента Росії та Державної думи РФ щодо України та світу, а також натяк Володимира Путіна на «мир» з іншим керівництвом України свідчить, що єдиний, хто заважає планам Кремля — чинний Президент Петро Порошенко.

Про це у своєму Facebook написав політолог Тарас Березовець.

За його словами оголошення Держдуми Р Ф України «терористичною державою» та заява Володимира Путіна про рай після ядерної війни є лише необхідною частиною меседжу президента РФ про «мирний план щодо України».

«Щоб нетямущим стало зовсім зрозуміло, з якої радості Кремль на пару з Держдумою розродилися порцією «зізнань у любові» до України і її народу, Путін пояснив що просто хоче дочекатися результатів виборів в Україні і тоді налагодити відносини з новим керівництвом країни.

«Треба дочекатися, коли закінчиться внутрішньополітичний цикл, і я дуже розраховую, що вдасться з новим керівництвом країни вибудовувати хоч якісь відносини і про щось домовлятися. Ми до цього готові! Ми цього хочемо!» — звернувся до своїх невидимих співрозмовників в Україні російський президент", — пише Березовець.

Він підкреслив, що Путін відверто визнав, що з «кривавим київським режимом» на чолі з Петром Порошенко працювати разом не вийшло.

«Путін дуже хоче і чекає такого президента, який буде готовий вести переговори про мир. Але тільки на умовах Кремля. Путін прагне того моменту, коли ненависний Порошенко нарешті піде в небуття і навіть готовий докласти зусиль, щоб це сталося швидше. Проблема в тому, що до цього не готова сама Україна. Точніше, велика її патріотична частина. Яка, будучи більш активною і помітною, готова боротися з кремлівським карликом до кінця. Його кінця», — підсумував політолог.

Схожі новини