Передплата 2024 ВЗ

Пили французьке вино, а закусували українськими стравами: Ірена Карпа втретє вийшла заміж

Культурний аташе посольства України у Франції Ірена Карпа, яка кілька років тому натякнула на роман із французьким аристократом Людовіком-Кирилом Требюше, нащадком Віктора Гюго, вийшла за нього заміж.

Для співачки та дипломата цей шлюб став третім.

«Ми просто зробили вечірку для друзів, дуже розслаблену. Винайняли готель у Маре, там навіть був маленький басейн, де всі діти радісно купалися, тому що дорослі туди б не влізли. Концепція була така, що вина були французькі, бургундські і шампанське, а кухня — українська», — розповіла після весілля Карпа.

Коханий Карпи — Людовик-Кирило Требюше, який є нащадком роду письменника Віктора Гюго, розповів про своє знамените походження та знайомство з Іреною.

«Прадідусь Віктора Гюго — Жан Франсуа Требюше, а я його нащадок. Віктор мій кузен, якщо говорити простіше. З Іреною ми познайомилися через 13 днів після того, як вона приїхала до Франції з дипломатичною місією. Це був обід наших спільних друзів», — сказав він.

За словами Ірени, Людовик дуже активно та наполегливо до неї залицявся і, врешті-решт, жінка здалася. У Людовика до знайомства з Карпою був цивільний шлюб, який тривав 12 років. Від попередніх стосунків у нього залишилося двоє дітей. Проте з Іреною чоловік вирішив одружитися офіційно.

«Напевно, я просто боявся, що вона повернеться до України і залишить мене, а я був такий закоханий», — пояснив своє рішення одружитися Требюше.

Ірена Карпа була заміжня двічі. Першим чоловіком співачки був український журналіст, другим — американський фінансист. Від нього Карпа народила двох доньок.

Схожі новини