Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Розкішне весілля українців на віллі росіян: наречена відреагувала на коментарі

  • 14.07.2024, 11:15
  • 45.9K

Весілля української пари в Італії, яке ведучим якого був російський гуморист Максим Галкін, а хедлайнером — Дмитро Монатік, продовжують обговорювати у соцмережах

Фото із соцмереж нареченої
Фото із соцмереж нареченої

Відтак наречена Ангеліна Терська вирішила прокоментувати публічний ажіотаж навколо свого свята.

Ангеліна закликала коментаторів «оновити» дані щодо її весілля.:

«Ну по-перше, дякуємо за таку увагу до наших скромних персон. По-друге, перед публікацією статей в газетах все ж таки радила б актуалізувати інформацію щодо поданої теми», — написала вона

Ангеліна наголосила, що вони з чоловіком — не держслужбовці, не їхні діти та не блогери.

«Не живемо наразі в Україні, весілля святкували не на території України, підтримуємо Україну, засуджуємо війну, ненавидимо Росію, донатимо, віримо в Україну і плануємо повернутися. Так які до нас питання?» — наголосила Терська.

«Не шукайте зради там, де її немає», — додала вона щодо весілля.

Як передає видання Фокус, Ангеліні Терській 30 років, вона жила у Києві та закінчила Державний торговельно-економічний університет. Працює дівчина у туристичному агентстві Tickets Consolidator. У своїх соцмережах Ангеліна активно показує, як багато подорожує та веде доволі дороге життя, однак особисту його сторону не висвітлює, тож про її нареченого поки невідомо нічого.

Сумочка, з якою позує Терська у мережі - бренду Guссi — і коштує вона приблизно 58 тисяч гривень

За попередніми підрахунками, весілля Терської коштувало майже мільйон євро.

Ситуацію пояснила й команда Монатіка.

«Цього місяця в нас був благодійний тур США та Канадою. Під час нього українська пара запросила нас виступити на весіллі в Італії. Це був єдиний вихідний перед наступним благодійним концертом у Лімасолі і можливість примножити збір. Наречені з України, організатори з України. Діма погодився зробити цей виступ у свій вихідний. Звітність про донати, звичайно, буде після нашого повернення 15 липня до Києва (після чергового благодійного концерту у Лімасолі). Одразу ж підібʼємо підсумки і опублікуємо їх», — зазначили представники артиста.

Вони наголосили, що MONATIK не виконав жодної пісні російською, а також не спілкувався з гостями російською.

«Його позиція чітка: він не виступає і не виступатиме мовою окупанта і агресора — росії», — зазначили у коментарі.

Щодо участі росіян у заході, менеджмент співака уточнив, що представників країни-окупанта не було. Їм це підтвердили організатори весілля.

«З приводу ведучого вечора — наскільки нам відомо, Максим (Галкін, — ред.) не росіянин, а отримав громадянство Ізраїлю. Захід проводив українською та співав українські пісні», — додали представники артиста.

Раніше «ВЗ» писав, що оренда вілли Бальбіано коштує 19 тисяч євро на день. Також у витрати врахували гонорари артистам: з відкритих джерел відомо, що Максим Галкін бере за свято приблизно 100 тисяч євро, а також розтрати на зірковий райдер. Виступ Монатіка обійшовся молодятам від 20 до 30 тисяч доларів.

Окремо виділили й образ нареченої: тут і кольє від нішевого італійського бренду Bvlgari — орієнтовно 180 тисяч євро, й сукня від українського дизайнера Івана Фролова — 5 тисяч євро.

Схожі новини