Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Сіамська близнючка вийшла заміж за військового (ФОТО, ВІДЕО)

  • 30.03.2024, 12:15
  • 213.7K

Сіамські близнючки Еббі та Бріттані Генсел, які показували свій побут у реалітішоу TLC, кардинально змінили своє життя. Еббі, лівобічна близнючка, вийшла заміж за Джоша Боулінга, медбрата і ветерана армії США

Фото Joshua Bowling / Facebook
Фото Joshua Bowling / Facebook

Весілля було ще у 2021 році, та пара не розповідала про це публічно.

Тепер вони нарешті опублікували відео із церемонії.

34-річні Еббі та Бріттані живуть приватним життям після 8-серійного шоу «Еббі та Бріттані» 2012 року. Сестри працюють вчительками п’ятих класів у своєму рідному штаті.

Близнючки вперше з’явилися на шоу Опри Вінфрі 1996 року, розповідаючи про своє життя. Вони народилися як дицефальні близнючки — рідкісний стан, коли дві голови в одному тілі з однією статевою системою, двома, трьома або чотирма руками, двома серцями і двома ногами.

Сестри мають спільний кровотік і всі органи нижче пояса. Еббі контролює праві руку і ногу, а Бріттані - ліві.

Еббі і Бріттані народилися у 1990 році. Їхні батьки, Петті і Майк, відмовилися від операції з розділення, бо лікарі сказали, що є невеликий шанс, що дівчатка виживуть після операції.

Попри те, що вони борються зі складнощами життя як сіамські близнючки, це не завадило їм досягти поставлених цілей, таких як складання іспиту на водійські права в 16 років, закінчення коледжу, подорож до Європи та здобуття професії педагога.

Наразі вони не повідомляють, чи планують розширювати свою сім'ю. Втім, у документальному фільмі 2003 року «Поєднані на все життя» Еббі та Бріттані обговорювали можливість колись виховувати дітей.

«Так, ми збираємося стати мамами», — зазначила Бріттані. «Ми ще не думали про те, як це — бути мамами. Та нам лише 16 — нам не потрібно про це зараз думати».

Схожі новини