Передплата 2024 «Добрий господар»

“Джонсонюк” відгуляв весілля

На забаву британський прем'єр-міністр і його дружина Керрі запросили кількасот гостей

Улюбленець мільйонів українців, прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон і його кохана Керрі, які офіційно стали подружжям понад рік тому, нарешті відгуляли своє весілля. Скромна шлюбна церемонія, на 30 гостей, дозволених “ковідним протоколом”, відбулася 29 травня 2021 року, але гучну забаву через пандемію довелося відкласти. Це перший шлюб для екозахисниці Керрі Саймондс і вже третій - для Бориса Джонсона.

Зате тепер на гучне весілля запросили, за різними даними, від 150 до 200 гостей. Подейкують, третя дружина британського прем’єра грошей на вітер не кидає. Торік на укладання шлюбу прийшла в орендованій сукні, от і цього року вирішила від цієї традиції не відступати. На Керрі Саймондс було вбрання з італійського шовку від Savannah Miller. Сукні цього бренду, створеного сестрою акторки Сієнни Міллер, коштують кілька тисяч фунтів. Але дружина “Джонсонюка” взяла сукню напрокат на сайті Wardrobe HQ усього за 25 фунтів.

Свято відбулося на території маєтку XVIII сторіччя Дейлсфорд-гаус — у графстві Ґлостершир. Належить маєток лордові Ентоні Бамфорду, одному зі спонсорів Консервативної партії. Судячи з фото, для весілля обрали "сільську" тему - намети, сіно, діжки... На забаву молодята запросили родичів і друзів. Перший весільний танець 58-річний Борис і 34-річна Керрі танцювали під пісню Sweet Caroline Ніла Даймонда.

У Бориса Джонсона вже аж семеро дітей. 9 грудня минулого року Керрі народила коханому дівчинку. Це друга спільна дитина Бориса й Керрі, на момент шлюбної церемонії у травні 2021-го подружжя вже мало сина Вілфреда.

Британський прем'єр не любить розповідати про особисте життя, але торік у вересні все ж розповів, що у нього шестеро дітей (на той момент): четверо – від колишньої дружини Марини Вілер, позашлюбна дитина від мистецтвознавиці Гелен Макінтайр, і син у шлюбі з Керрі Саймондс.

«Джонсонюк» додав, що бути багатодітним батьком – складна робота, проте любов, яку отримує натомість, усе «покриває». Також пан Борис додав, що за все життя поміняв своїм немовлятам чимало підгузків...

Схожі новини