Передплата 2024 «Добра кухня»

«Експрокурору заочно оголосили підозру»

Бо не з’являвся у відділок поліції

Ростислав Ільницький. Фото: Lviv.Media.
Ростислав Ільницький. Фото: Lviv.Media.

Яворівський відділ поліції оголосив у розшук 31-річного експрокурора Ростислава Ільницького. На сайті МВС зазначено, що дата зникнення Ростислава Ільницького — 1 грудня. Як дізнались журналісти, Ільницького підозрюють у підробці та використанні підроблених документів для виїзду за кордон.

Нагадаємо, експрокурор Ростислав Ільницький влаштував розкішне весілля разом із експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою. «ВЗ» писав про це гучне весілля: «Москва гуляє у Львові. «По-багатому».

Розшукують експрокурора за трьома частинами 358 статті Кримінального кодексу України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Як повідомили журналістці «ВЗ» у поліції, на сьогодні його місце перебування невідоме. Ростислава Ільницького оголосили у розшук, оскільки він не з’являвся у відділок поліції для надання свідчень. Йому заочно оголосили про підозру.

Як дізналась журналістка «ВЗ» з власних джерел, після скандального весілля, поліцейські провели обшуки, зокрема, у батька експрокурора та у матері експрацівниці ДБР — адвокатки та бізнеследі Богдани Москви.

Цікавий факт, який став відомим, напередодні весілля молода пара їздила за кордон (відповідні фото опублікувала на своїй сторінці у соцмережах Роксолана Москва). Вони побували у Монако, а також у французьких Канні та Парижі. У Парижі наречена обирала весільну сукню… Але згодом зупинилась на сукнях від львівської дизайнерки. Пара їздила також до Італії…

У який спосіб 31-річний чоловік виїхав за кордон під час війни? Сподіваємось, що відповідь на це запитання дасть слідство.

Схожі новини