Передплата 2024 ВЗ

Український шоумен Юрій Ткач був ведучим весілля у хлопця, який організовував «пʼяні вечірки» у Києві

  • 21.10.2023, 18:00
  • 2 072

Юрій Ткач організував весілля горе-блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями є учасником скандальної справи про «п'яні вечірки» в Києві, на яких споювали та кривдили дівчат, знімали це на відео та поширювали у соцмережах

Фото із соцмереж
Фото із соцмереж

Про це повідомив журналіст Андрій Лохматов.

Він опублікував скріни зі сторінки блогера, на яких видно, що весілля відбулося в одному з найдорожчих готельних комплексів країни Edem Resort Medical & Spa.

«На початку жовтня (хлопець — ред.) влаштував весілля у готелі, де тінейджери співали російський реп, розкидуючи по сцені стодоларові купюри», — пише Лохматов.

На фотографіях та відео, якими поділився у своїх закритих соцмережах наречений, Юрій Ткач сміється та обіймається з ним.

Олег Захаров — третій фігурант справи про «п'яні вечірки», на яких знущалися з дівчат. У березні цього року хлопцю повідомили про підозру у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди.

За версією слідства, блогер вмовив неповнолітню дівчину взяти участь у стрімі.

«Дочекавшись, коли дівчина перебуватиме у стані алкогольного сп’яніння, він здійснив насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітньої без її згоди», — йшлося у повідомленні.

Наприкінці березня хлопець вийшов під заставу 402 тисяч гривень.

Схожі новини