Передплата 2024 ВЗ

Дієтологи розповіли, як можна «скинути» 7 кг за три дні

  • 12.09.2018, 14:56
  • 920

Кефір і буряк — одні з найдоступніших продуктів, за допомогою яких можна скинути зайву вагу.

Вони допомагають в найкоротші терміни позбутися від пари-трійки кілограмів і очистити організм від токсинів і шлаків, пише NewsOboz.org.

Як результат — ви очистите своє тіло і втратите 4−7 кілограмів. І це всього за 3 дні!

Цей спосіб схуднення буде корисний всім, хто вже сидить на дієті і займається фізичними вправами, але стрілка на вагах з якоїсь причини зупинилася і її ніяк не виходить зрушити.

Ця дієта досить жорстка, адже ці 3 дні вам доведеться вживати тільки по 1,5 кг відвареної буряків, 1,5 л нежирного кефіру і 1,5−2 л води. Обов'язково пийте достатню кількість води, щоб організм не зневоднювався, так як разом з токсинами виводиться і рідина.

Цю кількість продуктів потрібно розділити на 5−6 прийомів їжі. Якщо вам не подобаються ці продукти по-окремо, подрібніть буряк в блендері і змішайте її з кефіром. Такий коктейль вам сподобається набагато більше.

На четвертий день в меню можна додати 400 г відвареного м'яса або риби і цитрусові.

Така шокова дієта підійде, звичайно ж, не всім. Якщо у вас є проблеми зі здоров'ям: порушення в роботі печінки, шлунка або нирок, ні в якому разі не сідайте на кефірно-бурякову дієту, а підберіть найбільш підходящий спосіб схуднення.

Схожі новини