Кухня
-
- 05.08.2022, 10:00
«Працюємо до перемоги!»Волонтери з Бібреччини сушать овочі і випікають медівники -
- 31.07.2022, 13:00
Печений карась із рисовою начинкою: соковита рибна страва за годинуАроматний і ніжний карась, запечений із рисово-цибулевою начинкою, стане чудовою стравою для сімейного обіду чи вечері. Простий у приготуванні, але насичений смаком, він виходить соковитим завдяки майонезній скоринці та спеціям. Подавайте з великою кількістю зелені й свіжими овочами — ідеальний вибір для любителів риби! -
- 31.07.2022, 12:00
Сливове варення з апельсинамиРецепт -
- 30.07.2022, 12:00
Сливове варення з горіхами і какаоРецепт -
- 30.07.2022, 11:00
Огірки треба їсти щодняА малосольні і квашені навіть корисніші за свіжі -
- 29.07.2022, 17:00
Класичне сливове варенняРецепт -
- 29.07.2022, 16:00
Салати з огірків на зимуДомашня овочева консервація – невід’ємна частина повсякденного та святкового столу -
- 29.07.2022, 15:00
Найсмачніший борщ – кролевецькийКролевецька господиня, керівник фольклорного колективу «Диво – яблунька» Андріївського Будинку культури Тетяна Сокур не лише готує понад 20 різноманітних видів борщу, а й креативно представляє їх на престижних заходах -
- 29.07.2022, 11:00
Сколівські волонтери на щоденному посту800 кг енергетичних батончиків і 250 порцій сухого борщу вже на передовій -
- 28.07.2022, 16:00
Кростата з вишнямиРецепт -
- 27.07.2022, 16:13
Півтори тонни вареників – це, звісно ж, не HIMАRS. Але також зброя!Як ґаздині із Конюхова на Стрийщині ЗСУ надихають? -
- 27.07.2022, 16:00
Кростата з рікотою і шоколадомРецепт -
- 26.07.2022, 16:00
Кростата з полуницями і заварним кремомРецепт -
- 25.07.2022, 14:00
Огірки «бутербродні»Рецепт -
- 25.07.2022, 13:00
«Диявольські» огірочкиРецепт