«Диявольські» огірочки

Рецепт

«Диявольські» огірочки
«Диявольські» огірочки
  • 2,5 кг огірків
  • 4 ст. ложки кам’яної солі
  • 100 г цукру
  • 4 стручки червоного гострого перцю
  • 350 мл оцту 9%
  • 6 ст. ложок олії
  • 1 головка часнику

Огірки помити, розрізати вздовж на 4 частини, засипати сіллю і залишити за кімнатної температури, періодично струшуючи або перемішуючи.

Через 4-8 год злити сік, що утворився, огірки розкласти у простерилізовані банки, злегка утрамбовуючи, щоб не було великих порожнин.

Часник та перець без насіння подрібнити та розкласти порівну в усі банки.

Змішати оцет із цукром та олією, довести до кипіння. Заливкою, що кипить, залити огірки в банках і простерилізувати в киплячій воді 3-4 хв. Закрити кришками і залишити під рушником у перевернутому вигляді до вистигання.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень